召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
係咪阿豬阿狗都讀到 因為我見佢英文都唔係幾好 唔似咁高學歷同留學過既人 但佢好多觀眾係咁留言吹奏佢英文好好
係咪講緊錦堂?
佢比大陸人話佢串 同埋gpa唔高得2.7左右
唔知佢地兩個係咪真係gay
好中意志銘
最近jane唔鍾意入鏡佢係唔想入定係媽媽唔俾入
好慘俾自己啊媽嫌棄
千千啲片好好睇
本身麻麻地大胃王嗰啲 但係佢食野好斯文 望住佢食野都覺得好好味咁
同埋佢好靚 但係又成日扮醜搞笑好正
睇完唔知點解覺得好牽強 重心作為influencer 即係收禮物only 想休息又唔真係quit又keep住post下相 記得好耐之前好似係dcard有人話佢串定唔知乜
講開台妹YouTuber kelly yang就真係幾正 人靚有內涵
起碼你都睇得出佢想扮啲乜嘢
我淨係覺得點解咁師奶佢都可以着到出街
睇完絲打share條link
好反感佢呢種女仔
又唔係靚 又扮到好真性情 好識做人 教人點面對感情 懶係感性 背後就做婊子 明知人有女朋友仲當人兵 表裡不一 係男仔面前扮曬無辜
到正印發現就話 只係朋友 年中見識唔少呢D作狀醜女既小動作
呢張似原圖無p
佢咁樣温都2.7?我都係2.7....... 定係太難 我見佢死磨爛磨坐勁耐 但我唔明既係 做咩要攞咁多不必要既野係袋 定係佢直播住冇咁專心? 同埋「打天下」個terms 小柒
Oh 原來係咁
因為我剩係follow 咗佢哋黃阿瑪ig
之前見到佢哋無表態仲罷睇咗一排
而家知道就可以再放心睇了
Thank you sis
知道係我miss 咗頓時覺得放心哂
好鍾意後宮
新奶貓又勁得意佢哋又勁有心機照顧
見到好多sis 講咗原來係我miss 咗
去follow 返狸貓志銘個ig 先
阿呆超可愛
終於有人講睇佢啲玩game片笑到癲左
整埋塊面,細左好多
佢拍YouTube嘅早期塊面真係同月亮emoji一樣
啲眼妝容比較特別,都化得靚
自從佢開始微整同健身之後覺得佢由自信變得自大
去到覺得有啲煩
忍唔住Unfollow咗
我覺得佢似老女人扮q
無惡意
冇錯肥婆dion投訴到我朋友冇咗份工 dllm
正一死八婆 大家唔好follow佢睇佢片

蝦乾你有冇mon post ?你結婚個好姊妹當年周圍唱衰你 話你同仙扮嘢 BE冇左你地佢就上到位啊你仲戇鳩鳩幫佢賣廣告
林鄭都聽講HKU年年考第一
都係八婆黎架啦 佢好似冇同肥Dion有聯絡?
可能佢做咗咁多年都上唔到位
NDS勤力到痴孖根 我之前係拉巴十一點走時仲有大量NDS係度溫書 班人真係讀書機器 係poly24度通宵做嘢見班NDS完全唔使瞓咁 佢係最top間U度唔過3唔出奇
原來痴線西咁多瑪民
我都想佢地係真gay 好襯
但我覺得狸貓同佢成日去旅行個男仔frd似gay多d
狸貓個人youtube有條片係佢地兩個訓旅行車旅館
一張雙人床
queena都係台灣?呢兩日先開始睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞