召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
有冇諗過係因為香港班youtuber好食懶做
拍片拍到有知名度就即刻un un腳唔拍片收pr products
台灣d美妝youtubers個個都好敬業,keep住每個禮拜出新片,channel唔係剩係得業配,仲會create好多唔同content同自購新產品,就算係業配都拍得好有心機
香港個班紅左之後最鍾意扮明星日日吃喝玩樂唔憂做都有pr送一車車禮物
香港既美妝youtube風氣先係最唔健康,我地就比貴錢買,班kol就不勞而獲
佢係咪想扮kylie Jenner
唔需要靚 只需要有手段
一個好有錢又好得閒既女人高級版痴線西
都唔襯 睇佢地互動好尷尬
有條片講過佢地水溝油 磨合咗好多次
我作為觀眾覺得 咁辛苦 何必呢
仲有講到佢地咩都相反咁
個人覺得如果性格上真係樣樣野都相反
都幾辛苦
對波去左邊 件衫又唔係超鬆身,少少起伏都冇喎
絲打你好有心機搵其實點解要cap圖證據,呢D野冇得屈嫁喎,自己去睇下幾條南極片已經可以搵到好多位
我覺得似係cut走咗姐咩都放哂落條片度會好長
有冇人有睇一個住美國既韓妹youjin 有eng sub 都幾好睇
top up 定ugc fund
我有睇!
應該ugc
Agger
佢明明成半年冇拍過片,pr照收,求其喺ig story swatch下

前排佢出po話想focus喺ig做influencer唔多明佢influence咗啲乜可能之前喺ig share做gym,整咩三文魚豆漿飯???
hkdi hd 駁翻上去的
好想養大狗 係咪要係咁放電架?
你隻狗d圖可以做memesso cute!!!!!!
佢𠵱加個樣真係怪到仆街 連側面都咁怪
前排佢ig拍幾條化妝片 個樣醜到不堪入目
成日叫人唔好亂整容 點知自己成日隔一排又整柒咗
睇左佢生完仔上康熙果集
佢擺無辜樣話冇睇過小s幫仔女換尿片真係黑人憎到
其實佢都做到好怪
格硬木住個嘴邊會望落正常
整開容好似一發不可收拾咁無論liz定yaki都好 一開左頭就愈整愈柒咁本身想割雙眼皮 諗諗下有啲淆
可能部份係啦 但南極果個已經睇到係無剪過 由人地扶佢到聊完佢講嘢佢都係無應過人

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞