召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
亂咁抱啱啱出世啲脊骨好脆弱㗎嘛 佢完全唔打算話托下bb patpat
冇delete呀
我淨係知之前佢結婚火雞姐有做姊妹 依家都有聯絡㗎
拍美美的照
其他只是道具
Polly都小眾?
所以千祈咪信kol推介去買嘢食嘢
呢隻茜麵係Dion嘅生意嚟
佢搵曬自己嘅kol 好朋友賣免費廣告
蝦乾 仙 Sona 成撚日話好食
屌 好唔中意dion 完全沒留意佢
第一次食芫荽麵 沒芫荽味
我仲懷疑自己係智障
搞錯咗香菜呢個字
Agree!!! Mario啲片剪得好有心機
根本be岀身嗰班kol都冇乜邊個好
個個幫好朋友賣廣告唔利申,扮真心分享,好嘔心
下次唔好咁易信人推介喇
sorr我一見到唔造作就諗到佢
佢既生活同40幾50歲既 iloveqq一樣
佢話過qq係佢偶像
吓佢唔係大陸妹黎架咩?之前見佢成日返大陸玩又同個ex用微信傾計
Sona好唔好
個個dion真係好樣衰 咁都做youtuber
當年我都好中意qq覺得佢好有創意畫畫又靚又成日試新野又講真話。後尾一到6月然後佢無岀過聲keep住飲飲食食玩下diy玩下狗,岀post都係叫人包容大愛和平就對佢好反感根本就係一個離地大愛左膠
睇錯youtuber個個
我個隻會唔肯返屋企eee e家凌晨兩點仲撩我玩波
岩岩睇咗 好實用 多謝推介
想講依d先係beauty youtuber 囉 香港好多真係呃飯食
真心想知香港 除咗 hiddie 仲有冇識化妝嘅youtuber 睇下
之前睇痴線西介紹開始睇ondo 然後頭先去佢ig睇到佢俾人話抄襲 睇完啲對比圖都覺得好似 仲要佢本來有用被抄襲牌子啲產品佢ig篇聲明都好無誠意咁
有冇圖睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞