召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
襯衫真心正 同個男朋友互動都好睇
Google ondo抄襲就有 其實啲產品都係出圓形貼紙同字型貼紙 啲款好普遍 但係因為韓國個邊係佢之前啲片搵到佢一直有用懷疑俾佢抄襲既牌子啲產品 加上佢ig篇野好似無乜歉意 韓國個邊好似唔受
個b隨時都可以跣落地個囡唔靚姐幫唔到佢呃like姐 洗唔洗咁對佢
雞味濃 得個十幾歲就賣波本身覺得其幾得意 宜家不了
要托住條頸㗎⋯⋯
好似係佢隻杯 sticker 同簿都係抄人
見絲打講起台灣啲YouTuber 唔知大家知唔知1.眾量級crowd Andy 家寧 2.到處都是瘋女人apple 3.blaire chen 4.黃小米 5.絕代雙Q 6.medical couple
一直都睇開1234但係12之前台灣大選 一句都冇講過即係叫人去投票嗰啲都冇 台灣大選前一晚同埋嗰日都喺度吃喝玩樂 就無乜點睇34無乜太留意 所以唔知道佢地有無表態 56就呢排先睇

呢個美國韓妹化妝著衫都幾好睇
之前有個Post講話咩吃喝玩樂嗰啲人 就有人po左佢 好似七八月!?嗰陣時仲食緊海底撈
仲有個個 欸這週你要幹嘛? 都係台豬黎,大選個日去撚左旅行,即刻退訂左原本好中意佢地啲介紹台灣既片,覺得好有用
搵佢ig 見到comments全部韓文即刻熄咗
原來貼紙係自家出㗎?明明依啲幾何款周街都有 上面又冇design
大陸妹係咁架啦
medical couple其實啲片太短 到喉唔到肺 而且只係一個gimmick 無channel定位 所以唔係幾好睇
Andy 家寧其實係所有野發生之前就已經覺得佢地好撚煩 prank黎prank去
係!!佢女朋友momo 幾cute性格好好 好鍾意佢
點解佢樣樣自家製嘅嘢都可以整到茶樓啲叉燒包咁
最勁係佢經常離奇地有自信放上ig story
識煮嘢食嘅一睇到真係好想恥笑佢
我覺得圓形貼紙個個都係周街都有
同埋就係佢字體貼紙 人地係話抄幾何圖形個排版 但係佢ig篇野隻字不提 好似淨係講話張貼紙主要賣點係佢啲字體就當無事
佢以前d香港文化片都好好睇!值得更多subscribers!!
我都以為hiddie.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞