召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
其實佢唔想著 無問題
但係有冇諗過人哋想唔想睇
發覺好似全部ytb都簽pressplay
佢話呢枝野無酒精成份可以噴口罩
可以做到抗菌同殺菌嘅作用
佢咁講會唔會誤導到人地架

咁肥婆著短裙 咪又係俾人笑
同樣道理
啊啊啊啊啊啊近期最中意既youtuber
仲要勁nice
我有睇佢有時候上節目啲食嘢挑戰
食得好快個樣都係好優雅
唔會比人感覺好似好耐冇食過嘢驚人搶佢嘢食嘅感覺
(講緊youtube 啲韓國人食mukbang 嗰種好似驚人搶佢食嘢嗰種狼吞虎嚥嘅感覺)
比嘉賓定主持用啲唔禮貌嘅說話講佢都係好有禮貌
我幾鍾意佢
我都勁鐘意千千!而家經常睇同會由頭翻睇嘅YouTuber大部分都係台灣:千千、kelly、Audrey

香港就係kiki & may隨意吃樂部
估唔到痴線西都有咁多人睇千千
我身邊冇朋友睇開佢

其實有好多搵住呢兩個俾你先
南法:講有個女仔好好人 道別嘅時候仲提佢邊度危險 邊度好玩 個女仔講完佢淨係答咗一聲:「唔」
南極:職員定導遊扶佢上船仔 佢無唔該人 下一句個導遊聊佢話:You’ve got a 360 camera! 佢都無理過人地
我淨係睇台灣ytb 反而唔睇香港個堆
台灣ytb d片有heart好多
同埋d題材勁多變化
有一隻仲要勁似柚子細個 啲花紋一樣
我都好鍾意kelly 睇佢片好有正能量
其次我都好鐘意睇Shelly
佢哋啲vlog我全部追曬 仲會翻睇
好羨慕佢地既生活
本身認唔到 但一見到個死人嘴就知
係呀,我都係近排先開始睇
佢幾靚但係佢個channel 都介紹幾多L’Oréal group 野,個啲我就唔睇
佢grad之後再簽公司就不了
我都好鍾意阿呆感覺可以成為浣腸接班人
阿滴fb仲有拍片幫手支持台灣入wto

唔好意思 啱啱po錯兩張一樣呢個先係南極
pressplay經理人Cynthia啲片係咁中英夾集灑自己英文好好咁好煩
啱呀!
台灣啲youtubers 真係好過香港啲youtubers 好多
香港嘅youtubers 太單一唔係有好多變化
嚟嚟去去都係旅行 化妝 煮嘢食 做運動咁
但台灣真係好多唔同種類
有貓 有冷知識 有電影解說 依啲
有啲再偏啲
好似日本有試用唔同材料整刀嘅youtuber
又有劏海鮮劏魚嘅youtuber
真係好多元化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞