召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
真心唔出奇 有個鄰居 四個都係女第三同第四嗰個相差成七年佢本身諗住係有得生嗰年紀博一博 點知最尾都係女
笑撚死生嚟生去都係女仔
我都係 有個女仔fd有三個家姐
屋企加埋啊媽五條女
生仔定女其實係關個老豆啲精子事 所以佢兩個個老公啲精子應該麻麻 jade老公食得水煙多 崠老公食得太雜
我媽識得有個生成4個都係女 為左追仔就繼續生 終於第5個係仔 一定重男輕女到仆街 佢地講到明想追仔 重點係佢地住公屋...生成5個...
Jade嗰邊應該係水煙加大麻山東仲有佢自己嗰啲劣質大陸基因
已經唔理有冇錢呢個問題 根本就無為自己啲仔女諗過
唔知點解諗到小s,追極都追唔到仔
我個username
其實佢哋當初結婚唔係都係因為有咗咋咩?
係啊 有左先結婚
仲要無自費影pre wedding 無行禮 無擺酒 貼大床嫁人
其實佢哋唔擺酒冇搞個結婚儀式呢啲野先係估唔到 佢哋平時份人咁高調
就係佢地做人咁高調連一張wedding day既相都無po出黎先估到佢地應該乜儀式都無做
芊芊屋企咪係咁 3個女最後終於生到個仔

食花生
chungchung030好似每次分手之後都好快有新男朋友
見佢同roy sir分手之後成日落lkf
roy sir又成日係度叫春暗示對方出軌
估唔到突然之間開戰
但最估唔到都係chungchung030一直都打造純情小白兔形象
依排開始越嚟越雞格
好似係話r 唔到sponsor?!
之前唔係有講過話咩同條仔係個club嘅廁所入面前後腳出
睇佢個樣其實真係估唔到 仲要一直咁耐都純情形象
其實入得黎痴線西 應該都係女仔
唔明點解講到精子差先會生女
精子好就係生仔
身邊有啲毒撚男仔friend都好撚鍾意佢
大s小s又係啲奶共劣質基因 抵佢死啦
香港地窮人生仔真係好慘
因為憎Jade lam同sue憎到不惜貶低自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞