召喚痴線西(71) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 4 Dislike

冇同佢work過
反骨都有特登拍片叫人投票,孫生仲不停暗示自己會投小英
啱啊,美貌就冇架啦
一開始係覺得佢唔做作
拍外國學生日常個feel好relax
樣又好fresh好pure咁
我就鍾意咗睇佢
但自從佢畢業後 就發現佢既生活同正常人相比好離地 會成日去貴價餐廳食野 全身都係名牌 會同老母出席event 簡單講就係一個有錢女 冇咩常人生活煩惱
所以宜家就少睇佢了
仲有sarah gina 大沛都識化妝

呢兩個我就當睇靚女
同意而家轉左去睇Audrey 又有得睇讀書煮嘢食 feel又relax
Blaire幾醜樣下 咁都可以吊到個男人有女朋友都仲放唔到手 到底有咩魔力
煮食片嘅話我都鐘意佢!但相比下更鐘意thekellyyang瘦咗之後好有氣質好靚,又喺美國yahoo做緊data scientist
曾經好鍾意睇佢啲片 但佢紅左真係變左好多
又無出片咁耐但pr禮物照收
我轉左睇同佢都幾同類型既tang
下 佢拍youtube 冇得p喎
覺得佢都幾扮野
Kelly!! 佢啲片條條半個鐘我都真係每條都睇哂
佢前排公開講過,話拍片好大壓力之類,所以而家全職做kol
不過我估佢覺得純粹做kol輕鬆又好賺,咪索性唔拍片
咁大麻就咁生啪就無效果既。
但真係咁樣好咩,佢咁有錢搵多層樓做play room轉食水煙吸大麻都得喇。有bb又有寵物唔好話咩吸到見到都唔好喇教壞曬
個咀做乜鳩
P到成隻馬騮咁
最愛kellyyang 由佢仲喺台灣 未去cmu就追住嚟睇 正 大推!!!
做Media同Pr既都會聽過BE既花生
都知呢條係八婆黎
Audrey好睇啊 佢生活好簡單但唔知點解會吸引我追嚟睇
港女Ruby算唔算
到底新痴線西係咪個個00後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞