『薪火post』BNO 續期資訊(7) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 2 Dislike

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

幾大力先做到

點解可以撕爛

仲癲過kwai tsing個單

將不可能變成有可能

幾大力先做到

點解可以撕爛

將不可能變成有可能

唔好提 無啦啦唔見左一千蚊

係到提醒巴打撕貼子嘅時候小心啲

不過新版啲金色無咁容易甩

寄返去之前測試過

要再畀錢

幾大力先做到

點解可以撕爛

將不可能變成有可能

寄返去之前測試過

呢單野可以寫埋上去頭頂【警世】
寄左2日,已經processing
想問下各位巴打用BNO遇過最難忘嘅一件事喺咩

去愛爾蘭比人當左係BC 叫我排EU隊
但又吸錯印 嗰個印唔係特區/BC會吸嘅印黎
不過都冇咩事

有次係德國落機之後趕火車 偷雞排EU隊 諗住可以快啲出境 最後冇事
不過唔建議大家咁做

巴打坐LH定咩?
我試過三次LH入MUC, 一次因航入FRA
呢幾次我排NON-EU都好快,可能晨咁早機場無乜忙 幾次都喺無印
但喺舊年EK入MUC, EU同NON-EU條隊勁多人 最尾頂唔順排EU
都喺無印
我本BNO咁多年嚟出入歐洲都喺無印

我係克羅地亞返德國 搭eurowings
愛爾蘭嗰次搭Ryanair
可以叫佢吸嘅 有啲好好人會吸比你
我就因為嗰陣有residence permit 出入德國都冇印
收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽
冇填grandma果d, 父母結婚亂填/bno有但冇寫no.
收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽
冇填grandma果d, 父母結婚亂填/bno有但冇寫no.

唔好撕爛
收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽

唔好撕爛

你講新果本?
好似真係好化好易脫頁咁
收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽

唔好撕爛

收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽

唔好撕爛

你講新果本?
好似真係好化好易脫頁咁

收到了,唔洗兩個禮拜
情況,過期十年
有過期bno
非bb相
冇副簽

唔好撕爛

咩事

幾大力先做到

點解可以撕爛

將不可能變成有可能

寄返去之前測試過

要再畀錢

頭先收到email,可以退錢
個邊話呢張label都換左新款 會"痴"小小

恭喜

幾大力先做到

點解可以撕爛

將不可能變成有可能

寄返去之前測試過

要再畀錢

恭喜

果張label
真係好惡搞
撕Label大法
1. 搵個風筒吹熱佢 / 2. 拎杯熱水坐熱佢

咁就會易撕d

幾大力先做到

點解可以撕爛

將不可能變成有可能

寄返去之前測試過

要再畀錢

佢本身張 label 係痴得咁實嘅話,真係成條蕉皮俾自己踩喎
撕Label大法

咁就會易撕d

等睇溶膠 / 倒瀉水
撕Label大法

咁就會易撕d

等睇溶膠 / 倒瀉水

想續, 但係岩岩搵返出黎發現剪左角,

冇印象有續過一本新既

如果要續係咪照當正常咁續就ok??
想續, 但係岩岩搵返出黎發現剪左角,

冇印象有續過一本新既

如果要續係咪照當正常咁續就ok??

諗真啲係咪真係冇,係有而又搵唔到嘅話就 lost case

有巴打係申請廁板嗰陣俾入境處嘅人 (錯誤地) 剪咗,不過機會應該唔大
如果你係咁嘅 case 咁就 damaged passport

建議搵真啲先,因為如果你寄到過去 HMPO 佢哋搵到你係有續過嘅話,會叫你寄返本新嘅俾佢哋,咁你到時就要再寄過份 LS01 去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞