『薪火post』BNO 續期資訊(7) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
想問下屋企人可唔可以副簽?

同埋小童轉大人過期係咪都要副簽?

屌你進化未

屌你進化未
先睇DOC後問問題 https://docs.google.com/document/d/1sccskS5ZN9vRZveWFRS0vneBNO5Fk8csOKj3H2s3sdU/edit?pli=1#
已睇doc, 想再confirm
1.如果我連埋hksar passport 寄係咪唔使交彩印副本?

2.hkid印正反雙面standard係點?
正反兩面要印係同一頁 or 雙面影印(前面正面,後面反面)

thanks
1.如果我連埋hksar passport 寄係咪唔使交彩印副本?

thanks

唔洗印

thanks

1. 唔駛印
2. 冇規定。你想兩邊同一版得,兩邊兩版同一張紙印又得,兩張紙都得。
有冇人試過入境個關員唔記得吸印落passport度?

申根?

係呀,入境冇吸,出境有吸,跟住個關員寫返句嘢喺本passport度

影句野黎睇下

Die Einreise am 27.03.2017 wurde nachtraisen nachgewiesen.

在2017年3月27日的入口被檢測到晚上加薪。 (by google)
有冇人試過入境個關員唔記得吸印落passport度?

申根?

係呀,入境冇吸,出境有吸,跟住個關員寫返句嘢喺本passport度

影句野黎睇下

Die Einreise am 27.03.2017 wurde nachtraisen nachgewiesen.

在2017年3月27日的入口被檢測到晚上加薪。 (by google)

The entry on 27.03.2017 was proven afterwards.
(By google)
其實香港人係咪弱智
廿幾歲人申請本護照都搞唔掂
有曬Q&A都問埋d白痴問題

基本上你唔識英文,英國政府都有繁體中文的教學
其實香港人係咪弱智

不知幾醒呀....要我哂時間睇文件?

不如見到有咩唔識填先買啦....慳水慳力

見出左新款 同幾個朋友一齊續期

等左一個月今日終於到左 點知撕頁尾Remove the label 嘅時候撕爛咗最尾個頁 依家要等多兩星期

即係點??
寄返去叫佢換??

等左一個月今日終於到左 點知撕頁尾Remove the label 嘅時候撕爛咗最尾個頁 依家要等多兩星期

即係點??
寄返去叫佢換??

即係點??
寄返去叫佢換??

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖
其實香港人係咪弱智

個陣我就咁睇官網嘅doc就申請到

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

其實香港人係咪弱智

我02年同12年都係自己換
12年仲幫我而家老婆拎返過期的
一d難道都無

果時都仲未有中文教學
02年要成二千幾,換完仲俾人笑

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

幾大力先做到

即係點??
寄返去叫佢換??

點解可以撕爛 有冇圖

幾大力先做到

點解可以撕爛
其實香港人係咪弱智

我02年同12年都係自己換
12年仲幫我而家老婆拎返過期的
一d難道都無

果時都仲未有中文教學
02年要成二千幾,換完仲俾人笑

我上年換
過左期十幾年唔洗副簽都得
do u still be recognized from the photo 我揀左yes (但明明對上個本係BB相嚟)
新Post留名
今次唔敢做假膠啦

先睇DOC後問問題 https://docs.google.com/document/d/1sccskS5ZN9vRZveWFRS0vneBNO5Fk8csOKj3H2s3sdU/edit?pli=1#
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞