『薪火post』BNO 續期資訊(7) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
根本拎BNO入境做乜都會有機會俾人話
有心理準備
但亦有機會超順暢入境出境
想問下父母出世紙同結婚證明如果得copy甚至無嘅話會唔會比人reject

我申請果陣係俾影印本
維也納入境無印
遲d德國出境好淆底
想問下父母出世紙同結婚證明如果得copy甚至無嘅話會唔會比人reject

睇doc睇doc睇doc
記得睇doc

我有睇呀,只係想知佢而家會唔會執正黎做

我申請果陣係俾影印本

咁你出世紙比copy定正本?
維也納入境無印
遲d德國出境好淆底

神根區入境冇印唔犯法嘅,有啲國家好似直情所有 passport 都唔吸印
keep 住登機證飛尾黎證明自己入境時間就應該得

我申請果陣係俾影印本

咁你出世紙比copy定正本?

都係副本
其實都係博一博 諗住唔得佢叫先再補寄
不過都係果句 我得唔代表你都得 自己行量下啦
祝你成功

我就上年十二月申請,睇過文件無話要畀,而佢亦無叫我後補,不過要畀嘅話一定寄正本,真係無就喺申請表度寫原因。
佢如果真係要睇嗰啲文件嘅話,你俾副本嘅佢都係會問你拎正本
如果唔睇嘅咁你俾副本佢咪嘥氣
多謝咁多位巴絲解答
巴絲們我可能心急左d
星期五轉dispatched 到依加仲未有DHL單號正常可
巴絲們我可能心急左d

做咩唔比人放假
巴絲們我可能心急左d

做咩唔比人放假

係心急緊張左既 好驚寄失果d
諗起唔洗用廁版就興奮
有冇人試過冇交出生證明?
因為我又改過名 我老豆又改過名
要交多好多野
有冇人試過冇交出生證明?
因為我又改過名 我老豆又改過名
要交多好多野

其實你可以唔交,唔齊資料HMPO會叫你補交,又唔會食左啲申請費
巴絲們我可能心急左d

做咩唔比人放假

諗起唔洗用廁版就興奮

撞正假期 仲係Declaration form received, being processed

BTW 幫兩老續 全家唔使再用特衰
巴絲們我可能心急左d

做咩唔比人放假

諗起唔洗用廁版就興奮

撞正假期 仲係Declaration form received, being processed

BTW 幫兩老續 全家唔使再用特衰

早啲續 遲啲英鎊升又貴返
唔該曬薪火post
已成功續Bno

特衰得返去俄羅斯一個用途
好耐冇入嚟
推一推
好耐冇入嚟
推一推

btw我今日屎忽痕睇返我之前份Application Declaration先見到原來我有Countersign個Part
但我咩都冇填冇理
好耐冇入嚟
推一推

btw我今日屎忽痕睇返我之前份Application Declaration先見到原來我有Countersign個Part
但我咩都冇填冇理

成功續到以後準時續就唔使副簽
三百幾萬人有bno 但得十幾萬人續,唔知叫好定唔好
http://www.mofa.go.jp/mofaj/gaiko/treaty/pdfs/A-H1617-213.pdf

宜家先知原來日本係同一時間俾BNO同特衰免簽
(2004年2月4日公佈,同年4月1日生效)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞