『薪火post』BNO 續期資訊(7) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 2 Dislike
老母要副簽
毒C9一名唔識人
準備留空嗰part算
Place of birth 最尾係Hong Kong

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚
驚世咁多位Place of Birth中既Town 同 Country都要填Hong Kong

冇事就好 雖然好想笑

我填嗰陣將成個地址填左落去

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚
驚世咁多位Place of Birth中既Town 同 Country都要填Hong Kong

冇事就好 雖然好想笑

超長出生地

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚

冇事就好 雖然好想笑

超長出生地

好彩未交申請我第一次填唔敢交

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚

冇事就好 雖然好想笑

超長出生地

然後個欄位又比你打咁長
4月24號去中環郵局寄掛號空郵50幾蚊,mail check 顯示bno office已經係4月27號收到,無時間日日留意,5月4日下就收到DHL SMS, 入面有廁板正本,相×2,銀行信住址證明一張正本,02年過期bno一本,需要副署就搵左同事幫手,5月8號寄到香港。收到再上黎匯報。
小心搣label

我搣果陣又無咩野 幾易搣呀
究竟搣爛果位巴打幾大力先做到

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚

冇事就好 雖然好想笑

超長出生地

然後個欄位又比你打咁長

佢有size check架,所以我打左地址縮寫 例如Rm34b,ktgarden,kt,kl,hk 咁

避過一劫

冇得笑添

驚左成晚

冇事就好 雖然好想笑

超長出生地

然後個欄位又比你打咁長

佢有size check架,所以我打左地址縮寫 例如Rm34b,ktgarden,kt,kl,hk 咁

原來依家會退返身份證副本

同埋原來依家轉咗皮 平滑冇凹凸手感

又轉咗? 唔係上個月先轉完黎咩

啱啱收到 兩老嗰兩本 兩款都係平滑冇凹凸,對比番我嗰本真係冇乜手感可言,顏色就冇變

啱啱收到 兩老嗰兩本 兩款都係平滑冇凹凸,對比番我嗰本真係冇乜手感可言,顏色就冇變

上個月我阿哥續過係有手感有凹凸紋
無副簽成功機會幾大?

失敗左佢點俾番個副版我?

無副簽成功機會幾大?

失敗左佢點俾番本正版bno我?

自膠

都係嗰句一係得一係唔得 唔得咪補番資料囉唔會失敗 除非你根本冇申請過bno
去德國會吸印呀
不過佢地可能會見你英國出嘅護照就唔吸 諗住你係英國人 會成日歐遊咁掛
你問到佢都會吸嘅

你只要唔係德國出境就無必要吸啦

因為我鐘意儲印仔
去德國會吸印呀
不過佢地可能會見你英國出嘅護照就唔吸 諗住你係英國人 會成日歐遊咁掛
你問到佢都會吸嘅

因為我鐘意儲印仔

我將會德國出境但無入境印,是否仆硬街
去德國會吸印呀
你問到佢都會吸嘅

因為我鐘意儲印仔

神根區冇印最多咪用機票證明返自己幾時入境
Lm
4月24號寄speedpost,5月5吧朝早已經收曬兩份DHL
事頭婆啲手下做到野!!!入境處898
去德國會吸印呀
你問到佢都會吸嘅

因為我鐘意儲印仔

神根區冇印最多咪用機票證明返自己幾時入境

就快變月經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞