『薪火post』BNO 續期資訊(7) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 2 Dislike

個agent係香港公司, 日本都有分支

唔知係咪因為我女友用特區要佢分開搞嫌煩

我自己張在留卡國藉都係寫英國, 根本日本都承認BNO呢樣野

以為你同日本妹結添

做咩去日本結?

X2

日本妹, 這些機會

自己響日本做緊野未知幾時走, 純粹係屎忽鬼想要張日本證書特別D

日本結婚法律要求要男或女改同一個姓,唔知外國人要唔要,問清楚先

以為你同日本妹結添

做咩去日本結?

X2

日本妹, 這些機會

自己響日本做緊野未知幾時走, 純粹係屎忽鬼想要張日本證書特別D

結完post上黎比我地開下眼界啦

其實都係響神社仔結, 簽個字算, 酒都唔會擺

以為你同日本妹結添

做咩去日本結?

X2

日本妹, 這些機會

日本結婚法律要求要男或女改同一個姓,唔知外國人要唔要,問清楚先

我知好似係9成以上會跟夫姓, 但唔係一定要

不過呢個小問題啦, 佢承認我本BNO俾我註冊就得
個status 寫not available please contact us.

之後又send email 話

Your application has been passed for issue, you will receive the new passport in the next 7-10 days and the old passport separately a few days later.

咁佢online 個status 係咪唔洗再理??

以為你同日本妹結添

做咩去日本結?

X2

日本妹, 這些機會

我知好似係9成以上會跟夫姓, 但唔係一定要

不過呢個小問題啦, 佢承認我本BNO俾我註冊就得

好似唔跟夫姓就跟妻姓喎
年頭日本先話唔會就呢樣嘢修憲
1001 開新post前搵人更新下Q&A
入德國時有入境印無出境印 儲唔到一套添

叫佢吸嘛
試過雙眼發光咁叫啲哥哥吸印
佢地本身好cool 見到我個心心眼樣就吸左
我拎返本野嗰陣超開心 我諗佢地實係心入面恥笑我
利申嗰陣第一次去歐洲 太鐘意德國 冇計

叫佢吸嘛

巴/絲打一定好靚仔/女

叫佢吸嘛

巴/絲打一定好靚仔/女

唔係 普通樣姐

你想更新d咩

你想更新d咩

Place of Birth中既Town 同 Country都要填Hong Kong

唔會有得揀Renewal 定First British passport. 電腦系統會根據資料自動判斷

仲有冇

你想更新d咩

Place of Birth中既Town 同 Country都要填Hong Kong

唔會有得揀Renewal 定First British passport. 電腦系統會根據資料自動判斷

仲有冇

等睇有人填 Hong Kong 出事

你想更新d咩

仲有冇

台灣入境

你想更新d咩

仲有冇

等睇有人填 Hong Kong 出事

唔係香港出世嗰啲
test
個status 寫not available please contact us.

Your application has been passed for issue, you will receive the new passport in the next 7-10 days and the old passport separately a few days later.

YES...等收新BNO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞