《女朋友全家變咗隻蛋》(5)

886 回覆
1114 Like 3 Dislike
Live
Live 左
正,今日好似好多
live
到時chole就唔記得佢lu
以上兩個方法,我哋都即場試咗一次。

沅彤用把好鄉音嘅方式,唱咗一次《紅神目詠歌》。

而我亦將復活蛋浸喺靈水一陣,仲讀出埋《洗髓儀式》入面嘅詩詞。

兩者都係無效。

突然,宋文德拎起一缸靈水,向地上猛倒。

靈水噓噓地落下,重生會導師嘅表情一下子變得嚴峻、驚愕、發狂!宋文德睇穿咗佢,係一個視水如命嘅人。

「靈水啊啊啊呀呀──」導師張大嘴巴,叫聲從喉嚨深處發出。

「想飲?既然你神母死咗,咁呢一、兩缸,應該係世上最後嘅靈水。」宋文德嘅說話,觸動到重生會導師。

「嗄啊...嗄啊......唔...唔好啊......」導師好害怕。
正 今晚有好多
每晚必睇
宋文德完完整整咁,倒乾淨其中一缸靈水。

「你清楚,「洗髓儀式」?」宋文德語氣平平,但明顯威脅緊佢。

「我...我唔清楚......」

宋文德打開第二缸靈水。

「......我真係唔清楚!!」導師大叫。

「連你都清楚,咁邊個會知。」

「主......主教......」導師為咗保護世上最後一缸靈水,居然願意交代出:「只有主教先清楚「洗髓儀式」嘅真正運作......」

「睇下你貼咗跟蹤器嘅信徒去咗邊?佢哋應該返到自己地盤。」沅彤提一提宋文德。

宋文德打開手機睇一睇:「佢去咗葵涌工業街一帶附近,無郁好耐。」

講完之後,宋文德特意望一眼導師表情。

「佢哋應該就搬咗去嗰到。」

「幾時殺上去。」沅彤直問。

「越早越好,咁佢哋發現我貼咗追蹤器嘅機率就細啲。」
又live,好緊張
Gogogo
四十四者,成十四者

三碗水煎成一碗水既概念?

一直都覺得八赤刀係不死斬
一早畀泉叔嘅祖先(應該係)殺咗
有無人睇到泉叔講 「關你撚事呀」笑咗出聲
大boss好得意
我覺得八赤刀係咁
今晚仲有冇?
今晚係咁多,聽日繼續鐘意睇想我加速,可以俾個正評

my ig:maksyut20030164
my fb:墨說
好撚正
日日都追
好似追靈水咁呀!!!
求下你快啲加速 追故好痛苦
好撚好睇呀屌
一到八點,墨巴拎起部手機,將一日嘅文慢慢上載。

「回覆主題成功」,連登仔嘅表情一下子變得興奮、快樂、幸福!墨巴睇穿咗佢,係一堆視文如命嘅人。

「文啊啊啊呀呀──」我打開手機鍵盤,「啪啪」聲從手機螢幕上發出。

「想睇文?既然個po咁少正評,咁呢五六篇文,應該係世上最後嘅文。」墨巴嘅留言,觸動到係個moon前面嘅全部連登仔

「嗄啊...嗄啊......唔...唔好啊......」我好害怕。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞