召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
佢仲夠膽repost
佢唔repost我都唔知佢食咁多家茶飯
下面個間係邊間?
其實我之前有份幫polly口 但只針對環境保育嘅方面
因為之前啲人屌佢個point係 捐錢去南極=偽善
無可否認佢嘅design理念都值得支持 但見到佢今次post曬ig真係失望 所以令我有啲卻步 係年宵並唔會優先選擇支持佢
想知攪屎棍點睇佢
你都知每個人要求唔同,但要人跟你個套
野人獵殺動物!bam!
店主性格都唔撚好得去邊啦
係到搞人地鋪頭cls
各位c da可以專心狙擊藍絲kol youtuber
唔洗擺咁多心機喺偽唔偽黃度
因為事實就真係
無辦法可以證實到所有人係真定偽
睇下阮民安就知
人血饅頭嗰d有曬證據就真係要屌到化

藍絲就係因為曾經有過藍既言論
base on事實
所以大家咁落力狙擊

有表態係好事 有無落力去做就真係控制唔到
正如唔係每個人都咁勇 尤其d kol 如果有咁緊係好啦
當然遊行/集會既日子最好唔好post平行時空野
就算工作需要 撞日期要整頭呢樣嗰樣
最好都唔好post
如果有blogger mon post可以注意下
但係有落力既kol/youtuber 大家就大力懲罰
小妹愚見only 當然可以繼續討論
唔知算唔算係kol 但想問下有冇人知armchannel個肥仔同千蕙有冇結婚
見佢生咗個女但好似冇結婚相
女都生埋應該結左啦?
唔係下下都要放出黎比人睇嘅你估係蝦乾咩
冇睇開佢哋 乜佢哋係情侶嚟㗎咩
佢地平時ig都唔似會po結婚相嗰種
下生咗個女?有冇相?
真係會有結婚都唔po相呢種女仔?
大爺個鼻做乜鳩 整容失敗定p圖失敗
#沒有對比沒有傷害
多多啲仙氣即刻出哂嚟

呢個時候唔係應該去睇獸醫咩?仲post 上網
唔見血唔代表冇受傷
早排新聞有隻狗又係俾其他狗咬,冇流血冇去睇醫生
過幾日就死咗。啲內臟係傷哂
極同意
呢度其實講真全部都私怨撚
勿認真 唔順眼就屌架啦
本身覺得多姐好樣衰 而家即刻覺得多姐好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞