召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
個人大力追擊次序

1. 藍絲
Eg 曾鎧琪

2. 奶共
Eg 曾樂彤

3. 黑警家屬
Lizzydaily Liz 歐陽白露

4. 搶光環得把口黃
Eg 三家姐

5. 零表態港豬
Eg Pumpkinjenn
仲有JADE LAM,SUE CHANG呀
冇追幾日post已經跟唔到bubz幾時變咗藍屍仲離埋婚
我睇睇下佢地channel千惠子無啦啦話對唔住自己個女嚇到我佢完全唔似大過肚
睇下屌咩架姐
屌人地唔捐手足先真係over左呀嘛
咁又似返佢以前d相
你講緊yaki wong partyroom?
啲義賣係手足自己捐出嚟嘅嘢
有好多人去做義工幫手
冇人收錢架
但佢自己就拎左8000蚊
淨低萬幾去左邊都冇人知
屌佢都over?
呢頭先被人炒左
過左唔夠兩日已經有相
睇嚟已經簽咗新公司好耐
再諗返之前yumi d story
再諗下佢之前扮可憐

呢個人一啲職業操守都冇
以為自己係邊個
明星代言都只可以喺一個範疇裏面代言一家公司
佢竟然諗住幫同一類型嘅兩家做model
之前份合約一定有寫到入去 實屬違約
仲未計cornerc捧紅佢
佢都唔可以好好完咗一家約先再簽另一家
呢間新簽嘅店都唔係好人
香港地咁多靚女 偏偏挖人牆腳
司馬昭之心路人皆知

Btw
但係新店嘅風格影到佢好凶狠
完全唔同以前用嚟氹妹妹仔嘅可愛風
連黨鐵都提左你今日咩日子 講底今日你去邊!
https://lih.kg/1832031

認真面貼面懶friend自拍係咩玩法
但佢做依間 d頭髮好似真係有多到
Polly呢件事根本就係因為話僞善
最先講呢件事嗰個話
「偽善撚 點解要捐畀南極而唔捐畀澳洲
又唔見佢話要捐畀手足」
成個道德塔利班咁
首先人哋個系列明明就係關南極事
其次黃色文創圈唔係黃色慈善圈
係應該要壯大屬於黃色嘅經濟圈
吸引更多中立店願意開聲
而唔係指住人哋鬧偽善撚 趕走人

如果d痴線西一開始話
「冇公開話捐比手足 有啲失望
我唔會想買佢嘅產品
將啲錢買更加黃嘅kol嘅產品仲好」
就唔會有咁多人反彈lor

嘈左咁多頁真係好煩
第一張就係cls
究竟邊個想買佢哋啲情侶product
Polly呀
三家姐我有保留
點為之搶光環先 佢都真係有做下野
最多應該話佢有黑警家屬冇出聲
仲叫人當佢樹窿
嘈又有乜問題
呢度又唔係留言板 討論區就當然有人討論
你唔啱睇咪skip 我覺得討論下無壞喎
唔通呢度淨係討論人樣衰同柒咩

利申,覺得話Polly偽善over左
癡曬多姐d粉底
其實多姐啲五官係靚 係夾埋一齊睇麻麻姐
叫手足去自焚已經唔係同路人啦
當初講到為抗爭咁返香港 返到黎就影都唔見
叫佢幫手Po文宣又話自己唔係黃大仙有求必應
唔係follower 係咁跌佢撚會po日程表咩
除左識食生蠔仲識啲咩呀佢 返瑞典做新移民啦
Jade個樣真係好老
三家姐呢個人真係日久見人心
由佢6月起不停講自己放唔低香港
但另一邊箱有好多瑞典手足pm佢repost海外文宣佢已讀不回

之後返到黎香港有咩大事佢粒聲唔出,誤導人地佢出席元旦遊行(痴撚線好似做show咁又搵擺哂pose搵人影佢背脊,被傳媒影到佢佢又cap定條片,但原來個遊行根本就唔係元旦大遊行

留言問佢佢即block
黑警死全家唔該
點樣先可以俾大家知道jade係藍絲
同意5係衰過4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞