召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
養貓養到咁撚樣就唔好撚養啦
自私
散晒貨喇喎要訂
之前又話佢同男家關係唔好既
如果佢奶奶對佢咁好但佢做冬都唔返去食飯好似唔係幾有禮貌
呢條女係我fd exexex 好撚好笑張張相唔同樣又西口西面當chok左
平時真係好少judge佢扮專家
但今次真係
佢教果幾隻日文字隔離咪寫左vfe
正常人都識睇vfe bef多過睇你果幾隻日文啦下話
其實隻隻口罩都有病毒二字嫁啦 even 得兩層個啲濕9口罩都有嫁啦 講到‘病毒‘2個字好專業名詞咁
做乜9
大把呢啲人喇香港,買個大大小小既籠就話自己對隻貓好好比豪宅佢住

蝗種老泥m
又識少少扮代表,呢啲嘢又要認叻
咪撚再扮好多人問你嘢啦,駛閪問你咩
天拿蝗係咪就嚟收皮
13萬followers得千幾個likes
有啲相同廣告1000都冇
睇佢條片講到自己好大壓力咁
其實佢到底知唔知自己衰乜同埋啲taste好得人驚
1星期前係fb已經睇到有post介紹日本口罩
洗鬼問佢咩
其實佢由中學開始d taste唔係特別好 佢成日將d同一個色嘅衫達上身 成身粉紅色粉藍色懶係特別咁 但係佢中學個樣都算ok 咁d妹妹仔咪會睇佢 反觀佢依家個樣十級劣化 成個大陸整容西咁 d taste仲越嚟越差 用晒名牌就當自己真係有fashion sense 仲要咁撚港豬 仲邊會有人睇佢 唔該佢快d收皮啦TINA WANG
我見到果時都係咁諗,好on9
睇到有個伯伯好認真咁睇啲文宣好感動
Balu真係好撚正
Balu真係好勁深耕細作表表者和理非係應該咁做而唔係去晒捉鬼
Balu好忍得態度好好
好勁呀佢 好有勇氣
呢D普通和理非都做唔到
更何況一個youtuber
大家要睇多D 大大力俾view, like
唔好再睇埋哂d唔知黃唔黃既ytb啦
其實佢賣真係好冇說服力
左邊冇打燈 右邊打晒燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞