召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
成條弱智妹咁
應該係扭唔到水樽嗰啲
屌 頭兩句好賤
連帶口罩都要強調自己係”一早已經帶左架啦”,講到領先好多人咁
好柒呀喂
不過想講cotton條女啲性格明顯好過kitling
以前好鐘意毛毛豆豆,但自從佢地開live話唔睇新聞,覺得環保保育議題唔重要,就已經覺得佢地好離地
佢真係好煩 咁都拎黎講
未爆肺炎時我都會一返屋企洗手喇 街咁污糟
佢到底有幾多個男人同時包養?
我上次見到嗰個都係中年,高但唔肥
應該係同一個?
你錯啦! 好蠱惑嫁
我追擊佢嘅程度相信大家都知啦
之前屌佢屌到大家話要block我 又話私人恩怨
你地講就得 我講就唔得? 攪錯
狡猾商人標準答案 等我幫你答啦

回答A
直播價優惠賣緊好似358緊

回答 B

相p得勁?
佢一定答 怕有色差有兩間門市可以直接去睇
官網最底有無filter相 佢成日story打
有model 影緊相既video
有直播 仲有埋日常相 攪埋igtv
仲有奧海城間鋪同事影相 多方位俾你見到件衫
「 再因為咁拍埋youtube 」
又一籍口做埋KOL 再接埋廣告)
睇左咁多 買唔買你哋再考慮

回答C

同嗰個東張西望合作左好撚多年
果時TVB未出事
佢轉頭再可以話立即停左合作嫁
再出幾張文宣 出返自己連續五日罷工
次次參與 佢仲有將秘密物資圖嫁!
之前有絲打提過 ( 自己追po )
再唔係咪出返自己黃傘都有罷工嘅相囉

覺得佢呢d人做咩都計過度過
做生意一定賺到盡 點會唔計
佢啲一向頭盔帶到十幾層樓高
好似畢卡索啲畫

招牌木咀笑
呢兩個八婆真係要推到佢地收皮
出啲片又冇營養 剩係識炫耀自己嘅生活
其他又全撚部廣告
睇完都覺得自己曬時間
個臭閪jade剪片毫無技術可言,連cut都懶,成廿幾30分鐘一條
相又全p
利申:唔好同我講唔中意咪唔好睇,第一冇subscribe,第二睇完幾分鐘都知咩料唔會再睇落去
留言佢會del
點解Beth kiko 會同佢做到fd
我唔係成日追post,但係次次見到講佢都係話佢木嘴笑

究竟有咩討論價值
你點講佢,佢都係會木架喎
Jade Lam真係不了
你爬返上個post就明 由#531開始睇

藍絲果然弱智,中國每年流感死亡數字[九萬],而且美國每年1300萬人感染,才死了6600人。致死率萬分之五。現在武漢的這個肺炎400多人感染,死了9個,致死率百二還要多點,而且現在還沒有有效的治療手段,還有重症的人也可能死,再加上之前有地方官員向中央隱瞞病情,死亡率可能還會增加。萬五和百二能比?傻閪藍絲又自High

曾肉含
補圖

隔離post見到 曾肉含學下野啦

係咁拎美國流感做例子
柒咗就搵藉口賴正苦
最嬲係乜鳩嘢叫散播恐慌呀 確診咗先預防咪遲囉
仲有呀 話我哋又唔係醫生又唔識研究藥物可以做到啲咩 叫身邊嘅人戴口罩勤洗手已經幫到好多啦 口罩都唔識用嘅無腦on9仔
次次講完又繼續比人笑
同埋而家隻病毒基本上係無藥醫,同SARS一樣,要靠自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞