召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
由佢死啦 討論佢真係浪費時間精神 太撚無腦
個post係屌sunny啊
勁亂果日 肥娃polly 一早就話個年宵完咗
反而sunny仲叫大家去 話無完 搞到勁撚亂
story有得睇
facebook有d人爆
Mk永遠係MK
自從上次睇完佢條live見識到啲閪態度已經反感
“喜歡賺錢但是更重視支持者?”
係咁諗嘅話就唔會嫌700幾個人live viewers少三句唔埋兩句話小人要cut live啦 你當你700幾個viewers死嫁?
重視支持者?所以要人死排爛排排成六個鐘去買你$400兩舊年糕仔?
下 咁貴㗎?!
咁啲人去到入唔到 佢見主辦話放人 叫D人訂左嘢嘅人番去 都好正常啦 個日真係9點話可以入返喎
大大小妹都算係generic樣既卡通都易代入自己,kitling同gordon個卡通咁獨特,好難當係自己
你睇翻sunny自己出個post
擺明係佢叫d fans 9點去排隊

依家係唔知邊個kol屌工作八員啫
不過想講其實sunny都係擺係門口位
我唔認為佢要付上所有責任
只係屌佢第一日人地話完左佢仲叫人去姐

因為根本辦方一開始就唔應該咁擺咁多人係同一個場
因為主辦單位要求分龍
我去到sunny度都係要分龍
sunny果條仲on9塞曬成個場
連條路都無
都係係門口位仲要
完全無工作人員管 淨係叫我同個fd走 話年宵完咗
基本上有好撚多條 唔只得一條隊
polly 佢地幾個人都有一條 搞到勁亂
上到去2樓 要成2個半鐘
聽到某位youtuber同工作人員幫個錯隊既小朋友理論
講唔想分開隊伍 有人會排錯
但個工作人員係咁話唔得係大會安排 佢都唔清楚
基本上睇得出個場同d檔係溝通得勁差
我都差d錯囉係下面
我想搵曬d人支持 但根本連工作人員都答我唔到應該點做 好垃圾 好心就做好管理
一開始想搵youtuber谷人氣
去到最後又賴人太多人 過橋抽身?
家下見公海post所以箭頭對住sunny佢地就好無辜
工作
Sunny啲人排到出門口就俾人趕 但佢地係門口位
其實都好難做 睇Live話佢地啲年糕係訂做
始終嘢食 可能驚擺太耐
但主辦方好似你講趕走晒佢啲人
訂左截龍又攞唔到
佢見有得入叫人入番其實都正常
尋日去咗 勁多人排肥蛙條隊 入都入唔到去
根本唔撚洗去 尋日見到條人龍即走
遮係話口罩係病咗嘅人先要戴
無病嘅人戴口罩會畀人傳染
佢拍武漢vlog大把支國人課金啦
Sor可能淨係我咁諗
成日見到屎盤用 您instead of 你 好奇怪
細個學普通話個時話您係尊稱
所以每次見屎盤用係朋友身上都覺得好造作
隔離post話第一日明明載左龍但sunny 夜晚9點幾出story叫人入去

應該真係好唔掂
咁多人都促銷
9點幾個陣冇截 開返
個post 好多人講返冇截
頂,第一眼認唔到係spoon
後來睇返spoon果張
先知原來呢張係缺少左佢既signature橙色污糟filter
而Spoon post果張係缺少左mira既白過女鬼filter
佢啲產品應該會變蟹貨
後面啲人證明咗個場好多人,但無人買佢嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞