召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
雞地三間最好係佢好似係
原來只要形象討好,個人黃唔黃都冇所謂
Spoon夠有文宣,發埋夢添!
停左一排就俾人追擊話偽黃
Polly其實成場運動都冇做過啲乜
但就咁多人護航
片好睇還好睇
但手足打生打死佢就飲飲食食
咁都擺上神枱,對唔對得住嗰啲真係拍片發聲撐香港既youtuber?
你地咁都覺得冇問題既話
唔好怪點解香港kol個個笠哂水啦
唔出聲吃喝玩樂仲可以多人撐過黃youtuber
仲要冇左唔知幾多個job
真係做港豬好過
奶奶要幫小熊貓先生草糧 如果唔係 可能得幾粒冬茹
佢係咪英國版謝繼聰
連個ig 名都表到明
我投左no冇幾耐佢就del左story
Tim好L柒
有幾多% no?
仆佢個街仲夠膽post隻狗 Isaac 仲細個時就咁放隻狗喺garden 被鄰居隻狗咬到骨折都無帶佢睇醫生

補圖

其實佢之前係呢間咩妍髮度做過生髮療程,做完無好過

而加又去呢間再整,

成2年幾都好似差不多
愛護地球就要做野人
你明唔明
我個人覺得唔好捉偽黃先
先屌藍既 如山東 jade
日日捉D表左態既係咪言行合一
太harsh未必係好事
買得嗰雞碎咁多叫爆 seed
係要自殺之後綠色殯葬
佢做咩影自己
每人對環保的要求都唔同
染髮同整眼睫毛唔係必須品
我覺得可免則免
你地支持佢的咪去年宵幫襯下佢囉
唔同意唔代表支持既
我就唔會去買佢個件咩南極衫
有錢會想捐比手足先
但我體諒人人成長背景經歷唔同
關心既野都有先後之分
好似我無去過南極
單睇報導同教科書無辦法身心感受到底個度有幾惡劣
可能Polly去過 佢感受深D掛
我理解到佢做既野
至少同pkj potatofish bubz呢D臭西唔同
後者黑白不分 對香港情況視而不見 扮曬野關心外國
前者態已表 只係捐錢次序無咁前
何必相逼
佢係個間妍髮到做療程又講到點好點好
轉個頭又去第間咁姐係冇效啦
都唔明呢啲kol講嘅野點解會有人信
呢段野唔係針對講環保個絲打
其實佢講得岩 染髮眼睫毛真係唔係must
但都覺得環保生活唔係一躍而就
佢為左地球設計衫已經好過唔少人(當然前提係佢唔係為左作狀拎光環啦 呢樣野曾樂彤去英皇前成日做 咩環保同志民主口號都係佢踏腳石希望Polly唔係呢種人)
圖呢
一講起曾樂彤就諗起佢2014教整防毒面具同依家唱咩9野祖國歌
好噁心
另類自拍
tlt真係噁心 當初為左做明星乜光環都拎
扮曬有信念 而家同自己講既野背道而馳
仲上內地節目唱好鬼國
咁既人睇佢幾時節墮
哇 原來呢個蝗miu食曬幾家茶飯
雖然corner個心機女店主都唔係咩好野
但都叫左做係corner帶協蝗miu
而家蝗miu紅左啲啲咁多
就食碗面返碗底
個姓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞