召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
話咁快又爆咗po
上回提及某位絲打話佢神乎其技一年屙唔出屎
好想知個miumiu究竟係咪藍屍
玩得抖音多數都....
Lm
諗起人型蜈蚣
仲有位唔知何方神聖 每個comment都會留個負評既user

應該係被討論嘅主角
都有可能係果個話我地愈討論會搞到人地愈紅果位絲打
見到你個名突然想知茶茶點
藍屍bubz啲紋

btw係咪婚已離
半年前左右已經出返片,上個月仲開返comment
平心而論,佢唔呃飲呃食嘅話,啲手工片其實係幾好睇嘅
記得起碼4 5年前已經有留意okb個陣仲會特登去旺角佢間樓上鋪買衫(見證住佢同上一個男朋友好sweet到分手到搵到而家呢個結埋婚)
個陣啲衫仲未有咁貴冬天衫2 3百一件 質地正常同埋個時佢係幾有heart做 成日直播介紹新款同埋點配搭咁 (unfollow咗佢好耐 唔知而家仲有冇
後期佢開始請model book studio影相 印象中有人問過佢其實係咪真係有必要 因為心水清嘅都知呢啲成本最後又咪啲客俾返不過佢都係好堅持要影到好靚咁呢兩年見到佢去到奧海城開鋪就知一定佢賺好多
學識左唔再曬夫家 唔再曬話自己做護士(診所)
純粹拍下手作咪幾好
咁診所護士又真係護士黎嘅(如果佢有牌)
踏實做人咪好
呢個KOL勁似馬蹄露
點解可以咁有自信
有47.1k followers喎 唔知有幾多係買呢
講還講
okb 啲衫喺韓國around 1-3萬won左右 冬天外套除外 啲料當然唔好啦 講真3-400蚊著一季真心肉赤
近來唔想喺香港消費 全部衫都喺日本網買 quality

利申:喺okb買過over $2k,最唔明當時店員唔俾收據我
係醫美護士 當初我都俾佢呃咗以為係診所
呀屌我記得啦 個間野好撚掠水
煩到我有treatment 都唔上去 唔想比人sell
絲打可唔可以介紹幾間質素高既日本網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞