召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
係呀 好似最後無睇到都 真係勁on9不愧為藍屍
藍屍多數腦殘
但polly 個問題而家好似已經shift左去 好似係淺黃 但遊行個日去左扮靚po曬story 同埋好奈po文宣個啲 連係咪真黃都成疑 雖然話佢地個年宵係黃色經濟圈 但佢啲products如果未必幫到手足 可能同黃色經濟圈冇乜關係喎 仲要佢唔知係咪真黃
唔洗爭啦 4同5都係要追擊
4係黑警家屬再加食人血饅頭
5係no千両no life嘅腥移民
千祈唔好有種諗法係邊個好過邊個
好多攤位都冇表明幫手足喎但係
仲要唔係自己設計 同場polly賣到冇貨 佢就減價
唔係想攻擊,其實咩人會買佢哋嘅產品?
如果要買,我買阿塗呀賤人新世紀嗰啲咪仲過癮?
起碼大大小妹係自己畫kitling就乜都冇做 淨係印
佢地係咪真係覺得自己好紅?
紅到覺得唔係佢地設計但有佢地樣既product賺到錢?

岩岩走去睇個ig
個cushion仲要印埋佢地個名
仲話靈感來自公開戀情既合照
當自己邊位 明星咩
睇見都覺得尷尬
我冇乜留意個個市集啊 不過見講開佢係黃先講下
同意佢哋拍拖拍到好似做show咁
好想叫佢兩個收皮
又唔係靚仔靚女 當自己明星咩
真係想知有人會用其他情侶既樣既case?
我覺得個年宵似平時啲市集咁
肥蛙(算冇乜表態)果啲冇乜出聲嘅都有份
我會當係普通手作市集多過黃色年宵
因為我見好似幾多人話係黃色經濟圈嘅市集
但polly 個問題而家好似已經shift左去 好似係淺黃 但遊行個日去左扮靚po曬story 同埋好奈po文宣個啲 連係咪真黃都成疑 雖然話佢地個年宵係黃色經濟圈 但佢啲products如果未必幫到手足 可能同黃色經濟圈冇乜關係喎 仲要佢唔知係咪真黃
好多攤位都冇表明幫手足喎但係
我冇乜留意個個市集啊 不過見講開佢係黃先講下
我覺得個年宵似平時啲市集咁
肥蛙(算冇乜表態?)果啲冇乜出聲嘅都有份
我會當係普通手作市集多過黃色年宵
個人覺得
目的係打造「屬於香港人嘅市集」去取代政府花市 多過推廣黃色經濟圈
當然係會有少少涉及到黃色經濟圈 但主要係提供地方俾人擺檔 因為傳統年宵冇咗 相信依班創作者係邊搞年宵都係會賣返依一啲嘢 少少涉及抗爭 甚至冇
Cls 邊個會買啊 又唔係自己個名 弱智
其實無左粒墨已經好好多
其實佢p相p到頭大身細又唔啱比例,本身個樣都唔差做乜要搞死咁
上幾個post 已經講緊架啦

珍珍d cartier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞