召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
佢個樣都好唔掂
搞咁多野都未搞掂,點解仲有人搵佢賣廣告?擺明倒米wor

終於有野做啦,原來返左黎兩三個月第一個job係幫Lush賣廣告
都2020年啦
仲翻炒緊自己唔洗頭呢個"賣點"
唔係話出story叫人返去排同埋鬧工作人員嘅youtuber係同一個?
不好笑
我有任何老屈咩都得

- 主辦第一日安排得係好差,人流多到滿瀉 排隊上嘅問題一定係主辦佔大部分責任。好啦 唔係話主辦安排就搞得掂,肥蛙又唔肯配合有乜用?繼續「塞死晒喺入口」影相睇見佢fans講「我知唔關蛙姐事」真係火都嚟埋,大家唔信自己入去問所有工作人員同檔主就知真假!

- 大致上都係佢死都唔肯改善自己問題,人地三催四請仲黑鳩人面話人地安排得差,差係差 人地咪幫緊你囉 你又唔肯配合 驚死做少咗生意咁,裡面擺檔啲人都比你搞到少咗生意啦,好唔好意思呀?

- 一日賺唔知幾多萬嘅人 助手都唔請 由得啲fans圍住自己冇秩序阻住晒成個場運作。

- 檔主們心聲 唔係唔比你做生意 又冇話唔比你d fans入場 係想你管好啲fans互相配合 等門口入場嘅人唔好塞死晒 咁好過份咩?

以上都係整合好幾個檔主&知情人士們所得出
藍屍bubz出左新vlog, 話睇緊心理醫生,之前有panic attack要食藥,亦無戴婚戒了
睇來你係搞手or幫手既人
咁不如直接叫佢搬走啦咁多人 唔通咁樣?
其實大家都有比錢 sunny polly都有
但場地唔係應該要管理安排咩
當然佢地都有責任 咁多fans
但fans唔乖定點
比翻個場其他檔主 叫佢走就叫配合?
咁點解一開門要擺2個youtuber係門口⋯
polly要係中間?
利申冇去,就咁睇,其實兩方都有責任
肥娃年年都咁撚多人排
唔係以為呢個咁細既場可以容納得哂佢班Fans啊?
太過依賴主辦方幫佢維持秩序 其實佢自己都有責任
唔係一句話fans多我都唔想 就大哂
個主辦方又係ON99, 好心就咪鬼叫咁多YTB開檔
一係你就淨係搞YTB年宵 唔好搞到其他檔做唔到生意
我講配合唔係叫佢走
的確有佢地帶起個場咁旺 係好事

你話啦
一個youtuber企喺「入口」同班fans圍埋影相,你叫人點入去行?外面幾多千人排緊隊想入場,齋係門口都塞死,勸完又唔聽 呢啲係我講嘅配合

配合係一齊諗點樣令佢啲fans又排到隊見到面,又盡量唔影響其餘人士出入,咁好合理好公平係咪?你知唔知佢係幾咁唔情願做呢啲嘢!

唔係佢fans唔乖 作為一個客入嚟就入嚟㗎啦,係想盡量疏導佢啲fans, 或者改為派籌之類 等市集運行得順啲 都唔過份呀係咪?

你問點解擺喺門口,如果擺裡面你估個場裡面企滿佢地兩個fans啲檔主點算

利申我唔係搞手我係搞手死全家 廢事有人屈,我都唔會再多講。都係果句如果大家唔信 自己去問所有檔主 問商場 問工作人員
yes 我同意你所講!
個個frd都話愛你 love u bae
佢個檔唔係響門口咩
係門口會塞好正常
邊個安排D檔位架 有無腦架
琴日第一日 希望班KOL今日醒少少
唔好咁自私 仲有其他檔主架
其實搞年宵做咩要搵班KOL去
賣D野又唔應節 又賣得貴
我真係想行乾貨年宵炸屌你老母
平時佢地搞咩市集請我都唔去
連民間年宵都要參一腳
排到咩mood都無曬
咩文?
主辦單位叫佢可以再排喎依家係
你擺檔都會聽主辦安排啦
不過佢串就另一回事唔係人人受落
但佢如果跟主辦安排
以事論事我又覺得佢冇錯
如果9點開返條龍冇截
咁Sunny叫人排返又好合理
主辦第一次搞年宵 比少少空間佢改善
隨時蝕錢
期間限定好友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞