召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
係咪得我一個覺得個爆seed用得好尷尬好似啲小學雞啱啱學識潮語等唔切用咁
sorry 唔太明個對話同business plan有關咩
岩先搭車見到個妹妹仔拎住兩個欖枕
八掛一望 屌真係有人買kitling 同gordon個個欖枕 唔好呃人地啲新年錢啦
其實句野入面爆seed係咩意思
就咁講去日本旅行買唔得咩
可能同眼皮一樣敏感厚左
蝦乾奶奶係爆seed王買海味又要爆seed 買口罩又要爆seed
點解佢依家個眼袋同對眼比例變左1:1
好似啲大陸整容女人
對脾好粗
唔係屎盆既咩? 雪地照屎盆攞住既?
又來tina借袋個招?
回顧一下珍珍抄人d畫加作者回應

有冇睇錯 養貓屋企擺水仙

忍唔住又要拎返佢個真面目出黎
我唔係想嘈交,我唔明點解要不停講同一樣野啫。係次次佢post 咩相都會有人cap 上黎話佢又木嘴笑喎。

你唔駛咁敏感喎,都冇話討論咩要人approve,你想講咪講,咁係咪我唔明點解要不停講問下都唔得?

同埋,你用山東做例子又唔係好岩喎
佢大把野講,六月遊行日子佢話好開心今日港豬澳唔塞車,咁耐以黎對成場運動不聞不問,幫個女沖完涼遮都唔遮下放個女去ig
就算唔講佢個樣唔講佢個女個樣,佢做嘅野都係鑊鑊新鮮架喎
屌 我頭先係MK都見到
諗住睇下啲妹妹仔買左咩
一望就係kitling 個濕鳩欖枕
點解會有人買 咩心態
其實我好好奇 點解佢養咁多動物 但全部放籠 係咩玩法
it's been a week?
唔識英文咪打中文囉做咩啫
佢原本個ac 被hack cap圖嗰啲係後備AC
完全認唔到,以為係嗰個咩西
睇縮圖 完全認唔到係tina蝗
It’s been a week 可以係 it has been a week 咁解
利申唔識佢
係珍珍同款卡地亞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞