召喚痴線西(67) 請善用不推文回覆

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
見到beth個仔同kiko個女一齊玩,好正,青梅竹馬咁
我都有同感
放大左我都認唔到
我都見到 個袋仲掛住左kitling 個紫色御守
個鼻咁成龍咁大
佢肯定細碼口罩岩帶?
戴口罩 勤洗手 勤換口罩

1.24 荔枝角收押所
留意佢隻手
cartier love bangle同juste un clou
漏左 中指仲有隻chanel coco crush 戒指
唔止整左雙眼皮,仲開左眼頭
唔知係整左卧蠶定未消腫呢
呢條友隻眼分得好開,每次睇佢嘅相淨係focus佢對眼
【創意台】[扇風點火] 疑似youtube8 anthony露丁
https://m.hkgolden.com/thread/5979873/page/1
你哋有冇印象之前ricko個fd sd J圖俾條女之後條女爆咗出嚟
條女之前:

而家:

到底整左幾多
兩個人
佢個樣真係好奇怪

佢個樣愈黎愈怪喇
其實佢靠咩生活 唔似好多job做
係咪仲係同嗰個dj男友?
全部假相p圖 佢冇整容 因為見過真人都係好醜 佢化妝好重手 化完都叫有番小小眉 眼大左小小咁啦 不過見幾多次講野唔會望住你 個頭會低一低唔望人 再用2條厚厚既頭髮遮住塊面
條女好多黑歷史 佢長期去唔同男人到訓 主動送上門聊扑野 佢話佢老母model 影好多相 又話自己簽左國際model 公司 一句講晒成日吹水啦 有次仲話係地鐵站俾太陽個老闆聊佢入佢公司拍戲 笑撚死人
淨係返過intern
畢業冇耐就結婚
婚後淨係做補習

頭先睇到奶奶爆 心諗爆乜
以為係何超蓮
純粹想表達呢度係討論區
大家有野想發表其實無太大問題?
唔使下下都judge話有冇必要討論
照你咁講其實無需要痴線西呢個post㗎
咁其實呢d見人見智㗎啫
有時候其他kol我都唔識或者無興趣
但唔會特登話無必要討論咁解
唔鐘意可以碌走㗎
我都追左痴線西好耐
好多嘢都係唔啱睇碌走㗎喇
睇完馮小姐煮團年飯d相 即刻諗起蝦乾係到自吹自擂 唉 收皮啦佢
大家都係八卦食下花生啫 唔想睇個個咪飛走
我鐘意睇Pkj同山東婆
但之前個假袋𠱓nes又幾juice
上黎都係為開心啫 無謂咁care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞