[本地足球] 2019/20 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (59)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我要買福袋呀
$168真心抵玩
而家可唔可以$68平賣俾我呀
擺上網賣啦屌
有件支那閪入公眾台咳兩聲就仆街
即刻多咗成班廢老流動病源
河水盃當佢3000人咪鄧係本地後生仔or廢老多
但狗場初三跑馬就肯定成班支那閪入去播毒
根本呢個政府唔care人民死活
但而家咁大獲又要扮晒做咗啲野咁先cut晒其他唔係搵錢既活動
同埋鄧班球員, 特別係女足慘
比人當condom咁
仲要好揀唔揀今日記招完先咁樣唔同腳腫講就話取消
你真係有一直monitor個形勢一定會同腳腫一早講好幾時死線要做決定
同埋一定會係就返記招日子

唔記得轉account?
張建宗食撚屎啦,旺角場室外空間幾千人睇都取消,咁不如封撚埋旺角丶銅鑼灣啦嗰到幾十萬人係條街呀屌你
大埔新教練是咪雞左啦?
見件事過咗先講兩句;

其實我一直唔反感港隊vs港聯嘅河水盃,甚至幾鍾意㖭,因為再FF啲,呢個戲碼根本好有潛質搞到好有趣。求其鳩噏吓吖,全民票選嘅港聯陣容vs香港隊最佳人腳呀、全民票選嘅上半場正選排陣呀、甚至乎波衫顔色都比球迷投票揀呀咁,搞到港足all star game一樣,一年一次,成個project用一、兩個月舖排製造話題,增加大眾嘅參與度,目標觀眾群唔係拜完年見無嘢做未場波囉嗰啲,而係一班等咗幾個月,諗住一齊開開心心睇吓個互動結果嘅球迷。

但係,港隊vs港聯次次都係等到無人認投外隊賽時,先好似當plan B咁搞咗佢,叫做延續傳統。當辦比賽嘅原因,都好似連自己都覺得呢件product係次貨咁態度時,其實又點說服人呢場表演賽值得睇先?我覺得港隊vs港聯好吸引啫,呢個世界無幾個咁樣嘅原生物種唔需要額外嘅賣點就會覺得有趣而入場㗎嘛,right?

而家唔洗煩喇,可以當無咗件事,是好是壞由政府攬晒。大家打多兩圈麻雀,重睇多次97家有喜事,未幾好囉。

#不是垃圾波
港超最佳十一人 vs 連登票選金草莓隊
掂喎
「啱啱計過,上一次著港隊波衫起碼5年前,嗰陣係摩力克、金判坤年代。」在今屆「賀歲盃」獲重召入港隊的後衞曾至孝說。相隔多年再披上這件紅色戰衣,「阿孝」坦言:「做足球員當然希望想代表香港,著起件衫自然會熱血沸騰。」問及會否視這場比賽為日後爭取繼續入選的機會時,他表示:「我會視今次機會為一個好開心、享受同學習嘅表現機會,入唔入選香港隊有好多因素,我唔會因為爭取之後繼續入選香港隊而踢呢場波,我係好享受每次踢波嘅機會。」他更表明:「希望唔好白費每一個球迷嘅心,唔想佢哋嚟到睇一場悶波,希望送一場有競爭性、觀賞性嘅波畀佢哋!」

牙孝
More
講真賀歲盃撚有人 睇點解要取消禾想睇波牙

腳踵真貼地
你好呀我係M子
【鼠年賀歲福袋 - 免運費優惠】

賀歲盃雖然唔能夠上演,但都收到球迷表示想買我哋嘅賀歲福袋,我哋決定將福袋放上網上平台出售。賀年福袋分為大小兩款,售價分別為$168同$338,而其中賀歲大褔袋有機會抽到價值599元嘅香港隊主場波衫架,想買就立即去到https://bit.ly/2tOXXYq 選購啦!

*賀歲福袋運費全免。

#賀歲盃 #香港足球 #香港勁揪 #HKPL #賀歲福袋 #免運費 #鼠年平安 #身體健康 #戴口罩 #勤洗手 #防疫 #睇銀牌決賽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞