[本地足球] 2019/20 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (59)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
中場一定要揀麥保美
今季好少睇魚丸
馬希卡歷真係咁差?
好撚差
你expect佢係playmaker
但實際係攞波都勁少
香港地咁多窮人就係因為冇得賭香港波
港甲料
我覺得好多本地球員水平高過佢
湯加龍同真波龍有得鬥下
阿孝普通,唔算差嘅
阿井就真係跌咗
黃俊皓換黃榮傑啦,魚丸中場真係好弱
張志勇呢
如果唔怕被送中,近近地可以搭船過我賭落注架
唔計啦 所有嘢都係garywhite同麥柏撚攪到飛馬啲人咁差
清你有冇睇場波架,曾至孝普通?
直頭差到冇人有,721成日輸罰球就因為佢成日犯規
傻閪李志堅咁鍾意自己人不如試吓出曾文輝睇吓呢場保唔保到一分走
睇咗對愉園嗰兩場、垃立,wfc對南區
可能對手威脅唔夠大啩
愉園港甲打得無咁保守
而家後防一有波 就下下大腳踢向前唔經佢
所以我都唔知係咪真係佢唔夠班
踢落可有可無咁
而家套戰術放兩個外援喺前面係最好
我自己覺得輝係港足德高望重 傻閪堅先唔敢棄用
好想睇佢用曾文輝
如果出曾文輝 尼迪利個球應該輸咗
點講姐都無

字都串錯
ndri 代利安鳩
曾文輝去東方加左幾多人工

去坐備不如去踢亞洲賽好過
守門員: 謝德謙 (冠忠南區)
後衛: 羅梓駿 (傑志) 列斯奧 (理文) 列文 (冠忠南區) 許宏鋒 (冠忠南區)
中場: 迪布利 (富力R&F) 迪高 (東方龍獅) 沙普夫 (理文) 艾華頓 (東方龍獅)
前鋒: 查維斯 (冠忠南區) 尼迪利 (理文)
U22: 盧兆崎 (標準流浪) 葉卓文 黎培基 袁世傑 (愉園)
教練: 陳曉明 (理文)
---------------------------
守門員: 何銳 (和富大埔)
後衛: 積施利 (冠忠南區) 迪奧高 (理文) 艾瑪臣 (富力R&F) 雷文迪 (香港飛馬)
中場: 查理士 (香港飛馬) 麥保美 (和富大埔) 利馬 (東方龍獅) 基爾頓 (傑志)
前鋒: 陳浩瑋 (東方龍獅) 卡真奴 (佳聯元朗)
U22: 于楊 (傑志) 叢振洪 (冠忠南區)
教練: 文彼得 (香港飛馬)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞