[本地足球] 2019/20 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (59)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
we will use 433 as our main formation
杜度
享受比賽師承KyLo
講緊亞協呀
都要打贏澳門,對台仔起碼要唔輸波啦
依家打左一半 大家點排港超最佳11人?
爛區全隊
畜力陣
盧12--> 羅梓
辰--> 粗口輝
古拿-->沙普夫
妹呢,尼迪利呢
睇下亞協有無佢地就知係交唔齊文件定根本唔乎合資格
應該係唔符合資格踢
葉嘉宇
林衍廷 余煒廉 劉學銘 余沛康
胡晉銘 劉浩霖
袁世傑 茹子楠 黎培基
陳廣豪

Toby唔係有passport啦咩

羅梓 sean 凱 許宏鋒
迪高 沙普夫
迪布利 艾華頓 (F7/souza/均仔)
尼迪利
【挑戰紅鷹】
終於嚟到亞冠外圍賽喇!和富大埔將於明晚係達魯阿曼球場挑戰對手「紅鷹」吉打FA 。雖然呢場波未必有直播,但係,For The Good Of Hong Kong ,你知的。

亞洲聯賽冠軍盃 外圍賽第二圈
吉打 對 和富大埔
日期:2020年1月21日(二)
時間:21:00
地點:達魯阿曼球場

#學人挑戰喎 #唔試過又點知唔得呢 #tpfc #wofootaipo #和富大埔 #亞冠外 #大埔對吉打
#tpvskd
鍾偉強+是撚旦
就我所知fifa規定轉籍要18歲後連續居港五年or三代有香港出世 toby無香港血統 20歲去左美國讀書上年先翻 所以有passport都當唔島本地

羅梓 張志勇 列斯奧 中萎強
艾華頓 沙普夫 迪高 基華尼頓
陳7 尼迪利
中萎強一個踢撚晒啦
羅素同toby幾乎一樣case 一樣得
fifa對18歲後未住滿5年 但18歲前住滿嘅有酌情權 你說服到fifa你入籍唔係純粹為咗踢國家隊就得
transfermarkt中國區版主之前share過條fifa簡介會嘅片有講過
121 亞冠盃外圍賽隔夜初盤
🇲🇾 🆚 🍉
3.1 3.6 1.95
🇲🇾 讓球主客和+1 1.72 4.33 3.25
下盤gogogo
下?即係外圍睇高大埔?我有冇理解錯
長知識了其實我一直都好奇點解羅素得
超級大傻仔 3倍吉打 我瞓身吉打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞