《女朋友全家變咗隻蛋》(3)

882 回覆
1817 Like 8 Dislike
live左
LIVE!!
[/img]

狗屎垃圾都上熱門

屌你老母po恐怖圖 仲係小學雞咩
Lm

狗屎垃圾都上熱門

on9仔
似曾相識
其實大家推文可以用不推文回覆
似曾相識
政?
Shining +donnie darko + silent hill
新Po 報到
墨B,幾時出寂之鴉2
係指回覆/推墨巴出黎可以用不推文
留名
難怪喺鎖羅盆村嘅影片入面,只係見到二十幾個教徒。因為成為「求導者」嘅條件,係經過層層篩選,而且過程極度苛刻。

但咁樣,的確係最有效保持教會隱密性。

真係好想知......

背後控制住重生會嘅到底係咩人。

睇嚟可以問嘅,應該都係咁上下。

畢竟譚國源身份只係一個信徒,最重要嘅線索應該要喺求導者身上先搵到。

「咁你,點解仲未為重生會,奉獻出一樣重要嘅事物。」宋文德問咗條,可有可無嘅問題。

「因...為...我暫時未有勇氣奉獻......」譚國源口顫顫,說:「一旦決定奉獻,就必須七日內完成......否則就會遭收到紅神目天譴!原諒我,求導者......我未有勇氣付出......」

「何解?」

「我唔講得......」

「你必須對我毫無保留,我先可以助你求導。」只能說,宋文德已經扮到入型入格。

「因...為...我聽另一名,信徒講,佢接受咗奉獻,但要奉獻嘅居然係......」譚國源好難吐出個兩隻字:「家人,佢侄女......」

「...你為咗保護家人,而唔接受奉獻,放棄求導機會?」宋文德神情稍為動搖。

「唔係!而係我根本無家人,我唔可以奉獻家人俾重生會!萬一重生會要我奉獻家人!咁樣我根本就無辦法完成......」

「垃圾。」聽完佢嘅解釋之後,宋文德冷冷一腳踩落譚國源個頭。
Live
垃圾精境
留我做個垃圾 長留戀於你家
live!!!!!!!
今日係咁多先,要休息了 感謝各位
墨巴早唞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞