《女朋友全家變咗隻蛋》(3)

882 回覆
1817 Like 8 Dislike
今晚大概仲有幾多篇?
我愣然之間,求導者問我一次:「塊鏡要奉獻出嘛?嘿嘿嘿嘻嘻......從你嘅表情,已經睇得出有幾珍貴。」

我身邊嘅女仔望見到八方鏡之後,反應都幾乎同我一致,愣然無比。

「八...方鏡?」個女仔,居然講得出塊鏡個名!

我同佢對望咗一眼,大家眼神中似乎都隱藏住一啲秘密。

「唔交得......」女仔好細聲咁講。

「我...」我仲猶豫緊。

「你有三秒時間。」求導者張嘴一笑,露出泛黃嘅牙齒。

唔交嘅話......

啱啱所做嘅一切都會白費......

一諗宜到,我忍痛交出八方鏡。

但同樣令我在意嘅係,個女仔知道八方鏡為何物。
我諗5篇以內
無左塊鏡點夠抽
睇埋先瞓已成習慣
塊鏡
梗係唔交啦 on 9

[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!
https://lih.kg/1809265
樓主今晚好勤力
抵錫
呀!!點算呀!!冇左塊鏡
㩒爆個F5啦
噤爆個mon啦
屌好撚好睇
好期待
加油
唔知點解越睇越覺得有政治隱喻
屌入早咗嚟
只見佢一見到我交出八方鏡後,眼中滿懷住不捨咁睇住塊鏡被收入求導者袍內。

「通關。」求導者喺我張遊戲卡上吸最後一個印:「你係第一個成功完成挑戰嘅人,今個「家庭日」第一個「信徒」,往後嘅求導路上會係更困難,更艱辛呢嘿嘿......」

「到你。」求導者將視移向女方。

「我......」女仔回神。

「我都知......你身上最珍貴嘅事物......」求導者又行去佢身邊,喺佢身上打量:「你自己都應該清楚......」

女仔佢芳齡廿四左右,輪廓可以用清雅形容,身形都叫俾一般女仔高少少,難道宜個求導者想......

突然!

求導者從袍內拎出交剪,一下向女仔嘅後頸方向刺去!!

「嘶」的一聲,秀髮應聲散落。

女仔用紅髮繩紮住嘅馬尾,俾求導者用交剪一刀剪咗落嚟。

「願意奉獻出?」求導者問。

「......」女仔仲呆住,點一點頭。

「嘿嘿...」求導者將女仔嘅髮尾連同紅髮繩,一同收於袍內。
sorry 手殘㩒錯負評
神情完全係我心目中嘅泉叔
覺得紅髮圈可能有啲特別
小松
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞