《女朋友全家變咗隻蛋》(3)

882 回覆
1817 Like 8 Dislike
見到塊鏡無咗好傷心
會唔會啲兔人係重生會啲人改造嘅 所以造型先有男有女 仲要數量咁多
岩岩前晚開始追今晚第一次留名

點解個求導者可以咁勁知道有塊鏡
希望文德可以幫手拎返塊鏡
可能宋文德會認得條紅色髮帶係咩料

無左神器仲比對家知道咗男主d野,今次真係送羊入虎口啦
樓主我仲等緊你嫁 瞓之前down聲唔該
挑戰過後,我哋兩個不發一言,驚魂未定咁行往宿舍方向。

嗰到係只有一層高,但係面積大概有學校一整層課室連埋一齊咁大。入到宿舍前要拉開一道玻璃鋼門,而入面係一條冷冰冰嘅長廊,格局真係好似課室咁,分咗唔同房間,而宿舍兩邊盡頭就分別係男廁女廁。

走廊嘅燈光雖然係白色,但燈力好弱,令到走廊某啲位置都係偏暗。

經歷成日挑戰,開始勁攰嘅我,求其揀咗一間最左面嘅房入去,入面有三張雙層床,除此之外就咩都無,簡陋到無嘢好講。

而嗰個女仔,亦都好似有心跟住我尾,入咗同我一間房。

我入到去,第一時間訓喺其中一張床上放鬆成個人。

而佢,就坐喺另一張床上,主動問我事情:「點解八方鏡,會喺你手上?」

佢好了當,直接問咗個我都想知,佢點解會知嘅問題。

「你知道八方鏡......?」我說。

「因為......」佢欲言又止。

「你唔信我?」我望向佢。

「嗯...」

咁都係,大家一樣入咗嚟邪教。

太易信對方唔係一件好事,大家就了解下先。

「可以點叫你?」我坐返好,問。

「沅彤。」
褲都除埋 你同我講 剪個頭髮
巧緊張啊繼續F5
嗯,一個普通嘅女仔名。

「你?」佢問返我。

「政,阿政。」

沅彤佢點頭:「你嚟宜到嘅目的係為咗咩?」

「為咗一個人。」我專登答得空泛。

「咁你?」我又反問。

「一樣物件。」

「物件...?」

「嗯。」佢都好似特登唔講詳情。

互相保持警戒,好事嚟。
F5中
沅彤:我就係搵緊八方鏡!!!
樓主加油
墨b加油,好正睇到好頂癮
好好睇

各位聽日準時見!!!

f5 f5 f5
無左塊鏡先好 一陣可以連埋剩低兩件一齊偷
可能沅彤表達緊嘅係搵緊一粒蛋
dllm
「宜到可以搵嘅人應該唔多。」沅彤盯住我眼睛。

「佢係我......」

「喀喀──!」

倏地,門外傳嚟一陣敲門聲。

「你兩個喺到傾緊咩啊?」係母長把聲......

我同沅彤都下意識收咗聲。

「想提提你哋,呢到無熱水,同埋一陣七點可以去飯堂進食。」母長講完之後就離開。

雖然見唔到個人,淨係聽到佢把聲,不過都令人異常不安。佢由本今日朝氣十足嘅中年女士,漸漸變得詭異。

之後,我同沅彤就無傾啱先個話題......

畢竟,隔牆有耳。

所以,我哋轉咗話題。

「你幾多歲?」我問。

「二十四。」

「同我估嘅一樣。」

「咁你?」

「二十八。」

我哋好似有共識咁決定,暫時將自己入嚟依到嘅秘密收藏,但可以確定嘅係,我哋都有各自目的。

「抖陣先,你應該都攰?」我背脊再次訓落床到。

「嗯。」佢打側身訓低,眼甘甘咁望住空氣。
洗澡準備休息,明天繼續

喜歡嘅可以讚好我fb和ig,越多人支持動力越多越快

FB:https://www.facebook.com/%E5%A2%A8%E8%AA%AA-1417494148490607/
IG:maksyut20030164
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞