《女朋友全家變咗隻蛋》(3)

882 回覆
1817 Like 8 Dislike
屌你
P牌push乜鳩 淨淨地讀故啦
咁要插火把啦
幾點再出文呀 等到頸長
一接返張遊戲卡,我就跑去遠處草地好痛苦咁嘔咗出嚟。

就連琴日嘅胃酸,都一次嘔出,令我喉嚨有少少灼熱嘅感覺。

即使嘔到無得再嘔,依然有陣腥味喺我口腔徘徊。

不知不覺,時間已經下午兩點。

成朝都烏雲密佈嘅天空,太陽完全被覆蓋住。

呢個時候,重生會嘅課長拎咗堆三文治出嚟分俾大家,唔知係咪心理作用關係,佢哋派嘅嘢我都唔係幾想食。

我望一望第六關,嗰到只係企咗寥寥幾個人。

因為喺第五關,已經大幅減少咗好多人。

唔知嗰個女仔,依家喺邊?

我抖咗陣,深一深呼吸,繼續踏上自己嘅拯救之路。

「請入去。」一到第六關,重生會職員就叫我行入一間全黑嘅房。

咁啱,其中一間黑房行咗一個人出嚟......係嗰個女仔。

佢出嚟嗰陣......

精神疲憊之餘,眼神更有少少呆滯,到底喺入面係咩挑戰?

「通過。」求導者喺佢張遊戲卡上吸印。
第六關係俾教主屌?
個看更譚x源放佢入黎嫁嘛
唔好笑呀 失民意架
政要頂住宋文德死左去邊
我懷住戰戰兢兢嘅心情入到間黑房,入面係伸手不見五指嗰種黑。

「保持跪拜姿勢,並且抬頭直視紅光,直到結束。」黑房外一把聲,說。

「咯」門鎖咗。

隨後,房內慢慢傳出《紅神目詠歌》,即係佢哋嗰首赤日赤日乜乜柒柒......

其後,房內出現兩顆紅光,就好似兔子人嘅紅目咁。出現嗰下我係嚇到退後撞到牆,因為感覺就好似同某隻兔子人身處於同一空間咁。

為咗順利通關,我只可以喺心理極度唔舒服嘅情況下,做出跪拜動作,然後抬頭直視嗰一雙紅光。

慢慢地,佢哋房間內嘅邪教歌越播越大聲,兩隻耳無處可逃。而黑暗嘅環境,亦令空間感無限增大。

恐怖嘅倍感,亦都無限增大緊。
如果現實有隻咁嘅兔追住你都咪話唔驚
咩嚟??
認真問
心目中既泉叔
但係佢唔係自己都變成蛋咩
吓 呢個唔係鳥嘴嚟㗎咩
變左甜故
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞