英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
班特衰撚之前都無野講啦
denial is the first stage of grief
我淨係想世上無左極權同埋共產黨

共產黨唔係極權?
政治難民帶著幾多錢,始終係難民,冇可能有正常待遇
對英國政府唔好太大期望
呢一個共產黨滅左都可以有下一個
British NO , 返屋企啦,人地唔得閒同你玩。報警拉9你。
又愛又恨
個別事件
美國先係我祖國
都係英國腸好味啲
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車
但現時形勢都要各方面逼英國作出一啲行動,就算佢係不斷親共都要令佢嘅意圖全世界兼全英國國民睇到,總會仲有彭定康個類人有機會再執政,作出改變
呢個位要記錄在案,等待重光時收回佢個位
轉借俾台灣都唔借俾佢
Sunset empire
個班人都唔知係唔係親中
more like 蝧蟈蛯
守個班係自稱港獨 提出終止中英聯合聲明
嗌驅逐共產 光復香港架
Google下邊個派用喇
人唔笑狗都吠 你去到冇比人歧視先算啦, 英文都唔識講
唔知頭唔知路 走出黎柒
想有香港國護照咪香港獨立先囉
但而家都未獨立到
係咪要將本現有嘅BNO平權/擴權 有左居英/繼承權
咪救到多啲仔女
有分別咩?你要平權bno同要中止中英聯合聲明,根本樹路同歸,英國唔理你平權,仲唔承認中英聯合聲明係失效,證明英國唔覺一國兩制有問題,總結平權又好中止中英聯合聲明又好,期望英國會站係香港人嗰邊都係弱撚智,同你有親?
連登仔:
應該係果個起民宿
或者起間酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞