英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
真係垃撚圾
好遺憾咁同你講,事實上係有得返轉頭,所以我哋俾人一腳伸番入中國境內。
一早對英狗冇期望
垃圾國家
梗係未
仲事頭婆 事頭婆咁嗌
成班兒登仲ff咩 投訴又盛咁
笑左
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
咪傷連登仔既心啦
清朝割讓邊有包新界,你係咪搞錯咗呢點?
你覺得唔啱,因為你係香港人身份去睇,站係英國立場,難聽講有親咩,過黎搵錢,搵夠咪走人,唔通做一晚恩客要養隻雞一世咩
其實問題唔係幫唔幫
唔出聲唔做嘢都冇主動搵狗拉人咁仆街
日落帝「国」慢慢歸邊奶共啦
就係講緊咁係錯囉。

即係我冇錢洗,喺你銀包攞得唔得?得,打你一身然後搶走個銀包咪得囉。但係咁做係錯。
香港獨立
大英‘隸’國
做左人民幣奴隸了
重點
英國都叫做部份民主國家
一個領事館嘅決定最多代表執政政府 可能只係領事個人
唔等如全個國家決定 你都見到有上議院下議院嘅人幫香港

基本上係奶共BJ政府唔會直接幫手 但唔代表其他政客會坐視不理 依家應該集中美國 但亦都唔使將英國當作敵人
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
現實就係咁殘酷,你有冇發現依家香港特區政府對你其實實際上係冇任何責任?你有冇諗過原因係乜嘢?

我一直喺度諗緊,我唔敢講我諗到嘅原因百分之百係正確,但係我肯定唔會怪港共政府不負責任,我哋會淪落到俾人用完即棄嘅地步,本身就係我哋自己嘅錯。
真正嘅重點係當年香港人連一次大型遊行都冇
英國佬心諗你地成班中國人回歸應該好開心 真係開始驚其實係六四之後

其實依家香港人好多民主自由觀念 係彭定康年代先教㗎
97前民調 獨立唔係少數嚟
係香港人慣咗將政治外判比人搞
民主黨 支聯會班撚樣騎劫民意

司徒華就咁死真係益撚咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞