英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
這是它們的祖先遺留下來的

但這代白人墜落緊去地獄鬼國
所以係錢面前,人權係英國入面只係垃圾?
不過唔理喇,我淨係想世上無左極權同埋共產黨
整體制度都仲係保留到就得啦
英撚
智力正常嘅都知道共產黨無好嘢,當時已經有文化大革命,大耀進,89年64天安門殺人都看在眼裡,但偏偏屍徒老賊把全香港人推比共產黨,害撚咗全香港人,全香港人同你屍徒老賊有仇?
重有班泛民元老都有分
咁又真係可信過香港,香港好難隔走班中國人
哩句我之前都重想下
如今⋯
無搞錯既話,睇啲個post既人講,其實今次班友好似唔關bno事
純粹創作:
某國外交部爛仔mode出信比前日不落帝國外交部,
而家人我就拉左,上埋報紙添,如果你地唔想搞大件事,精精地就搵條二打六認左報警,咁就以後仲可以一齊搵錢,否則搞出乜野國際外交事件,後果自負。
-------------------
我估件事大約係咁上下。
你唔認同其實無乜所謂
亦都唔駛諗太多自己有咩價值可以俾人利用
你只要清楚JD係邊兩個國家簽嘅,走數就搵呢兩個國家追就ok
我代表唔到被捕手足,真正忍唔忍到應該問下佢地......

自己地方如果武力對等一早救左,而家stuck 住消耗雙方意志只好繼續實行黃色經濟圈

希望外國戰線真正燒到佢地先會有人出手
智障先揸住BNO打飛機
係攞,點解成個post都笑9 bno
得罪講句,訓街嗰班啲主張都奇奇怪怪
https://www.facebook.com/numbertalks/posts/164573464924487

【1981年民調:四成人支持港獨】

1981年6月29日《爭鳴日報》有關一九九七民調:

「你希望香港由誰統治?」

英國—30%
中國大陸—3.3%
獨立—40%
其他—26.7%

受訪人數:902人(包括電話訪問、街頭訪問及30個不同行業人士)

// 《爭鳴日報》於1981年6月創辦,但遭中共嚴厲抵制其供稿、廣告等。最後《爭鳴日報》於創辦後短短44天後於7月底被迫停刊。//
英國佬
c che講得好👏👏
樓主快的走
廢事比人屌分化港英
咁樣就代表鬼佬唔都高級過亞洲人?
民主又係鬼佬發明
世界強國又係鬼佬國家多
英文又係鬼佬發明全球通用
你哋嘅蘋果電話又係高級鬼佬發明
講靚仔又係鬼佬靚仔過亞洲人
你哋最想移民嘅國家咪又係鬼佬國家本身
你哋最鍾意用嘅名牌野全部都係鬼佬發明
講學術又係鬼佬贏
我真係唔明你哋亞洲人何德何能贏到鬼佬
認命啦亞洲人

連大日本帝國咁撚高尚人種都要崇拜鬼佬你就知
高級人種你話做到就做到?on9
唔好俾我睇死負評完之後又冇聲出
仲想兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞