英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
同大陸人一樣,世界欠左佢,有本bno所以英國就欠左佢。我由阿爺阿爸都有bno又點,係咪打飛機
圍頭佬係上世紀二三十年代揸槍去打國共兩黨派落嚟嘅滲透軍隊,係佢哋眼中,佢哋而家揸棍打我哋同佢哋當年做嘅事情冇任何分別,如果我係四五年之後落嚟嘅難民後代,我唔會有面要求政府收回丁屋權利
你幾大?世界係唔公平,由其係免費既野
咁咪即係英國佬欠咗我哋囉
我只係講返有bno唔代表英國要理你,幫人情唔幫道理,你要平權bno,問問自己為英國付出左啲咩
我係最早講,我一講民主自己唔用力量爭取,其他國家最多助攻。係班人要外判革命
我已經簡介左圍村佬打國共兩黨嘅事件,你可以自己去Google查(不過似乎你已經block咗我,咁我就當比其他人睇到呢個回覆)
認真同係講,當時無能力或者仲係好細過嘅,好多而家都有能力移民
但有啲嘢係可以一齊做架嘛
人哋爭取平權你咪由得人囉,又幻想又妄想做咩事唧?
況且中共好似都好反對平權喎
唔願意聽,點講都無用
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
屌你老母垃圾白皮豬
平權無所謂,你咪用文明方法,但有班人成個怨婦開口埋口就欠佢,搞到有bno既人形象差哂成個乞兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞