英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
Rubbish Hong Kong idiots worship rubbish UK who dumps Hong Kong people like used condoms time and time again.
睇咗3次都睇唔明你最後果段係咩logic RHKPF只係港府維持政權嘅means 主權移交後HKPF成個組織關英國撚事? 同埋唔好忘記皇家香港軍團 雖然細但係已經證明當年唔係所有香港人都係支那人 根本依家英國對港政策只係睇成"唔好阻住我搵支那錢"就已經足夠

英國廢撚事理咩前宗主國責任好正常 幾乎全世界都係佢前殖民地 佢冇可能基於原則幫前殖民地手
當然日落帝國真係日落 外交官比人拉都只係口交就證明美國唔出手就唔好對佢有期望
禁大個門口都唔入去
反而係門口紮營
咁睇唔起英國人 梗係報警拉你啦
垃撚圾
累撚死香港人,1984 1989 1997 選擇放棄呢個地方嘅所有人,歷史唔會原諒呢班偽善嘅仆街
我話我地係香港公民。英國曾經擁有同統治香港。英國對嗰時嘅香港人有責任。唔一定俾居英權,但係唔可以唔想理就移交哂俾中國然後乜都唔理。
DLLM英國jm9
唔使擔心,淘汰會進行得好快,方頌賢呢種政治意識弱嘅人好快會係跟住落嚟嘅衝突入面淡出政治舞台
我都覺得有d誤導
但唔好忘記英國人寫呢d文好叻,未能排除係佢地報警

不過知道佢地廢就算,屌一晚聽日推返119,搞英國冇意思,唔理佢就得
成班狗夠喺你老母屋企門口排隊啦
又唔見你報警?

係喎
唔記得你靠呢啲錢開飯
我岩岩發現我好耐以前已經block左佢
應該以前都係講呢啲野過活
一早講左,民主自由無外判,香港人一日就唔想流血去搞革命,諗住有其他國家會幫我地去抗爭,一日到黑就叫白痴口號(美軍來了我帶路),反應香港人不勞而獲心態,行日話英國欠你,你又奉獻過咩俾英國,我有bno都講唔出口英國有責任俾公民權我,同班支哪人一樣全世界欠左佢
話佢係契弟國家都無乜錯
屌你老母咩
呢個就係一個非常尷尬嘅問題,坦白講(我假設你同我都係一樣係難民嘅後代)其實正常情況下我同你都唔會出世,正常情況下我同你個老竇一早喺深圳河以北比共產黨一槍打死左。

基於一定嘅人道主義,英國政府容許我哋老竇來香港生活,按照傳承於英國本土嘅法律,又唔能夠唔俾我哋公民身份,所以我哋一直都係所謂嘅「香港公民」,絕對唔係英國公民,當中有好明顯嘅區分。司徒華果班人貪得無厭,想要同實際創造秩序嘅英國人有平起平坐嘅權力,英國人搞唔掂佢哋嗰班大種乞兒,乾脆將呢班難民送返比共產黨,你覺得有乜嘢講唔通嘅地方?

如果你係有丁屋嗰啲原住民,就當我冇講過。
可能我蠢,我真係睇左好多次佢講既野都唔知佢講乜鳩
英共
咁係你單方面性幻想,人地黎香港殖民都係一盤生意,而且合作人唔係一般香市民。在商言商都沒責任理你,論血統,論歷史文化,更加大纜都扯唔埋,所謂幫你人情,唔幫你道理。

沒一個國家民主係外判,香港人想不勞而獲咪認
我估又係睇劉仲敬睇上腦個啲啦
好地地睇完消化下唔得
係要做信徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞