英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
英國假民主真獨裁, 純尚自由美國人嚟講梗係唔鍾意
垃圾英國佬跪到呢
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
佢越唔想理就越要鳩佢理,前宗主國想置身事外食住花生攞著數?仆街啦
肯撚定
你咪一尻樣,繼續性幻想,幻想自己係香港人
土共話你係中國人呀
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
日已落廢國
美國會當殖民地係自己人, 英國唔會
幫香港警察呢下真係笑撚咗
有無可能投訴到下議院都講依件事
英國佬喺保護緊自己領土
仲有一樣嘢 當時佢都喺香港賺錢
即係人哋攻你跟銀行你會唔守??
根本兩種手法都要
主打美國戰線
如果大家諗到任何辦法可以拖埋英國佬落水,等佢哋做我哋嘅人肉盾牌,咁我都舉雙手贊成,但係問題係我睇唔到你哋有咩實際辦法拖到佢哋落水 (除咗係Twitter推爆佢,推上國際之外)而且你哋仲曬緊寶貴嘅時間,同一時間香港警察喺靶場練緊點樣一槍打爆我哋個頭.....
佢講既野已經講左廿二年,講來講去都係咁
事實上97前香港出世既就係英國人,我哋父母果輩當時係有居英權,係後尾先整本BNO出黎,而BNO根本都係英國國籍,只係支那堅持唔撚承認,夾硬塞個支國籍俾港人,唔係性幻想,係事實
連登不嬲有班仇BNO撚
咁你有咩高見?願聞其詳
人地用華為架,重要話華為最好

睇死英國佬會賣埋F-35比支那
醒未呀
乜撚嘢天下制裁
呢條戇鳩既logic就係
千錯萬錯都係香港人既錯
香港人呢個身份本身已經係原罪
因為咁所以香港人無資格指責其他人犯過咩錯
亦都冇資格要求任何人做啲咩去補償,因為香港人自己抵死
就算其他人出賣香港人都係香港人既錯
條戇鳩上面仲揶揄話手足星期六日出去俾曱甴打係抵死,因為無聽佢「講書」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞