英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
美屬香港,唯一出路
唔係英國仆街
只係當年一眾司徒華李柱銘匯點學聯
講「民主回歸」,支持極權政府收返香港
又無香港人出嚟反對抗議
戴卓爾夫人憑乜同矮仔deal?
今日啲泛民老鬼,知道支那要佔領香港
係勁開心,否則Martin點會做到基本法草委

好喇,六四之後先醒。只可以講種乜因得乜果囉

成日話香港人無記憶
人哋英國佬點可能忘記
當年莫講話100萬200萬
有50萬人上街反對,歷史可能會唔同。

講真英國留底嘅嘢,令香港捱到廿年先變質,已經做晒佢做到嘅嘢喇。

睇吓泛民啲人,依家無人提「民主回歸」令香港變成咁,害晒下一代。同佢哋討論邊個令香港陷共,又話原意唔係咁,鄧小平本身唔係想咁做。真係on lun 79。「共產黨都好信?」80年代細細個聽啲長輩傾政治,講得最多就係依句。
你唔使為中華人民共和國流一滴血,應該都可以有辦法移民去湖南或者湖北,都算係一種着數嚟嘅
唔該上國際綫屌7佢
呢邊由佢沉
王婆婆
[加拿大戰線][民記問卷]
https://lih.kg/1824677
嘩屌大英帝國 做埋d野十足CCP
咪繼續爭取囉,有咩要講唧
林鄭夠話唔會答應五大訴求啦,你又有咩要講?
財富都係與生俱來,有人天生多,有人天生少,我哋只能夠怪我哋老豆,怪自己上世積德唔夠,或者唔好怪任何人。
嗰班香港獨立黨係屌 bno的~
你真忽上腦
你咪繼續性幻想,一出世就係英國人,攞住本bno問下英國點解唔認你

笑左
人唔笑五毛都吠
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
點解白人就係高級人種?
on9仔
多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞