英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
希望英國早日俾誠哥侵略,變李式帝國
食屎啦你 家下比人打比人姦係咪要同人say返sorry呀
佢無放棄,人地獨立國家,有水唔cap,老奉同你反共
以前本土咪係咁屌外國人左膠,而家人地咪為本土搵真銀
佢覺得
"冇利益嘅時候佢就拋開你
有利益嘅時候就會搵返你"就係垃圾
咁叫佢搵個全心為你,唔垃圾既比我睇
叫佢試下返工唔出糧睇下得唔得
唔怪之得陶輝有恃無恐係咁卜啦
英國省
英國收皮la 仲話要用華為 而家連皇室都分裂埋 英女王幾時死
垃圾國家
hk殖民地應有機會選留英或回歸
回歸也應還要ROC而非PRC
當年英國佬畀共匪嚇下 就賣香港
係英國有負於我地
有個傻仔重係到出 post 話咩取消聯合聲明定乜柒, 戇鳩鳩都費撚時理佢.呢個世界每一個國家都講自己利益, 佢為自己可以連歐洲都唔要, 你估佢會為你香港? 發撚緊夢.

人地仲裁都話個海係菲律賓, 中國一樣 IDGAF. 點解美國會幫香港因為香港可以成為美國一隻棋係大國對弈可以抽下油水. 你對英國黎講有咩用? 諗到唔到收嗲啦搞咁多吧撚.

專心一兩條厰戰線先係上策, 個撚個都搞 side 最後焦點全失. 光復香港時代革命, 五大訴求缺一不可就係例子點可以最大公因數. 呢個世界國與國無正義同真理只有利益.

咁係咪 BNO 唔可以平權呢? 咁又唔係窩, 因為你有 BNO 其實你係英國次等國民, 佢有責任照顧你唔比你受苦. 呢個唔係國與國係國與民既問題. 當然如果你當自己係中國人, 就真係話撚知你.
好失望
你要用中國護照定英國護照?
英國到底有幾奶共,
睇下新聞就知
獨立呀
唔幻想
屌柒佢咋嘛

出賣香港俾支那都叫無責任?
非人道侵略香港做殖民地叫無責任?

唔好俾美國黑人見到你呢番言論
美國黑人直頭係奴隸添
兒登:無義務
FCO係 Dominic Rabb地頭
全世界都屌緊依條仆街啦
幾個月前有個英國人俾美國領事撞死左
條友見到佢屋企人都直行直過

就睇下其他國會議員今日三點開會
講香港問題時點問候佢
班傻撚仲要排晒隊送錢整BNO
出賣香港人 抵英國一直做美國隻狗
haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞