英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
[行動post] 國際版「五大訴求」正式上線!
https://lih.kg/1824789
個學位對佢嘅人生根本冇任何影響,佢唔會少左一忽肉,佢唔會賺少咗錢,佢手下啲打手都唔會因為佢冇咗個學位,就好似索倫冇咗隻魔戒咁樣煙消雲散,取消佢學位除咗自high根本冇用
我覺得Boris話用華為都係出口術
即係你想Nokia, Ericsson減價,你都會尻吹話華為都幾好喎,好有興趣用佢哋
利申︰尻估
我從來唔幻想香港人定中國人,血統論既話,有幾多人係香港原住民?只有玻璃心既人先接受唔到自己祖宗係大陸人事實。

邊個性幻想攞住bno就當自己英國人?新移民拿到身分證,香港人都唔代佢地香港人,點解英國又要俾你班香港人係英國公民,不過講咩都無用,事實就係,你捉住英國發情叫春,但英國唔賣帳。

英國心諗,黎做下恩客就要負責任,當你臭雞,爽完就走
當年嘅大國落得如斯下場 乖乖比支那騎住啦 垃圾
爭取無錯嘅 不嬲都無期望
睇多幾篇你就明佢中心思想係香港人抵死
佢對香港人個身分可以納米切割同時大包圍
例如二戰到今日既香港人係同一班人
但係處理67暴動既香港警察又唔算香港人
總知佢可以玩到強化香港人身份既事就唔算數
去到結尾就係香港人抵死
例如上面吹到97應該同港共打游擊,但又講埋美國都有份出賣香港
咁如果中共咁勁,打游擊即刻死啦,唔通外人又會幫你咩
根本啲reply合埋睇都唔合理
中二病咁傻
好L嘢
又或者我同你從來唔係同路人
係呀
但你都未見到美國過咗人權法制裁咗邊個呀
唔係有希望先堅持,係堅持先有希望
Dusk Kingdom
你估得你一個知?
懶係看透咁,扮國師係到指點世界個撚個都識
點樣幫到香港人逃出生天先係難關
打撚哂飛機咩理會人地感受
又唔撚見你係有咩建設性既野講下喎
咪淨係識放負同中二病囉
真係日落帝國
事實係呢班友個黨一早已經比英國政府ban咗
有建設性嘅嘢我一早已經講過,你自己亦都知係乜嘢,就係由聽日開始用你有嘅所有資源去準備應付跟住落嚟嘅衝突,健身、普濟武器、組織.......但係絕對唔係「上Twitter 推爆佢」
日已落帝國
土製武器
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞