英領確認係佢地報警

876 回覆
160 Like 1807 Dislike
廢國人:noted & thanks. We are in trouble and need money too
條垃圾屌都廢事
好似係貼海報啊
世柒成日話果班人係鬼,收共產黨錢
話佢哋要英國單方面終止中英聯合聲明,咁五十年不變就會即時失效
英國對香港再冇say
你唔好理
總知你買唔到軍火同狗打就係香港人廢
鬼叫你地香港人唔聽我講
打機打上腦咁撚樣
無撚啦啦乜都無走去求英國俾BC就真係大種乞兒喇
BNO本身係英籍,而持有人亦係英國領土出世,爭取平權變BC呢個做法係合情合理
三毛又袋
就係要呢啲囉
世柒不嬲對英國好多幻想
去瞓覺,聽朝開始去健身,召集你身邊嘅同道中人練兵,有乜嘢資源用乜嘢資源,盡量令你自己好打啲,就算我哋由戰鬥力零變成戰鬥力五,到時死之前至少可以咬斷一個警察隻耳仔,而唔係俾人打死幾百人,連條毛都執唔番
呢個關頭大家認清邊個真係雪中送炭嘅盟友國咪幾好
日落帝國最好真係望香港唔好有獨立/脫中嘅一日
如果香港人有話事權,你地下場唔會好過共匪好多
死去攬個支爆支那幻想發大財啦,脫歐脫到你帝國瓦解果陣我諗緊去英領開香檳贈興
咁多人屌英國佬
所以話讀歷史幾咁緊要

英格蘭到聯合王國到帝國再解體變返英國,一直都係咁:無額外道義做額外的事。

入侵清朝,唔係想吞併,都唔係想文明開化,只係想做生意搵錢。開化支那帶嚟宗教教育衛生租界管理,只係方便做生意。

留一大筆儲備俾你,爭取到「五十年不變」、「資本主義」「協議」,仲行普通法。仲要俾本BNO你。

敗晒啲嘢,係你自己。好似BNO咁,唔出聲有無留
居歐權,留咗白或叫灰色地帶俾香港人。係黃XX啲人自作聰明,係要「解釋」、「清楚講明」,人哋當然話no。咁你哋自己咁,仲要怪人?
做美國殖民地先係最好
眾人皆醉佢獨醒既feel,諗住一味長篇大論同用多幾個歷史詞語就會增加說服力

英國對港人無責任
中英聯合聲明唔關香港人事

都講得出
14年就係英國領火
20年就係香港租借既地方
龍門任你搬
絕對支持
要全力推廣
如果你有留意呢幾個月嘅新聞,你就會發現我哋面對緊嘅係會令我哋嘅社會演變,我同你都好可能係跟住落嚟呢幾年死,我哋純粹睇緊同一個post,連一面之緣都稱唔上,我唔會嘥時間理會你哋嘅感受

都話要靠自己唔好期望外國
下?冇欠?
你知唔知英國係香港拎左幾多著數,身為一個民主國家一野將香港推比共產國家,佢欠全世界添呀!
兄弟爬山
但就有班人日日叫人唔好打英國線
英國有議員過過嚟香港睇啦,亦都搞尻到何妖無撚咗個學位
英國連英女王都賣得唔係會保香港啊,依十年無一個首相係硬少少,唔會再有邱吉爾
但另外係咪要知道手足係出面果陣做過咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞