召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
佢真係好醜樣⋯⋯
眼細三白眼、個鼻又大又扁又無鼻梁、面型唔對稱,成個樣都三尖八角岩岩巉巉⋯⋯
都真係好少見到有人生到咁,藍絲真係有樣睇
佢做beauty youtuber 究竟有咩說服力
仲有佢把死人聲呢...........
maybe 睇佢狂買野
屌屌屌 off topic again!
有冇人睇到 nikkie tutorials 新片
佢係transgender wtffff
如果唔識佢份人 就咁睇個樣 我會覺得佢好似啲好撚麻煩嘅西客
原來有人講左,但都係好震驚
可能心理安慰呢 咁醜都咁有自信
佢先係transgender 呀嘛
嘩 咁仆街 賣比人唔會掛
好肉酸
個袋好似浮屍
佢除咗好樣衰把聲仲好難聽
有次喺男友屋企睇佢d袋片
男友即刻入房睇下乜水把聲咁難聽
佢睇埋個樣 就笑到仆街
話咁嘅人都做到YouTuber 仲要真係有人睇
世界真係無奇不有
黑咪係藍絲?係咪真?
我有啲明白點解佢會同鬼佬結婚 因為性格好難同香港男人夾到
係讀讀下asso唔讀,做幾年野再去讀書
佢真係好撚好彩 比著今時今日已經好難留得到係澳洲
條鬼佬本身都老,又結過婚有仔女先會揀佢啦
佢咪係揀啱時機俾佢移民過到澳洲
以前都幾鍾意佢同睇佢啲片
但香港半年嚟咁大件事都冇出過聲表態 勁港豬
之後又臭串 睇死佢唔係為咗驚出聲之後 會搞到冇咗淘寶sponsor 所以咪一直都唔出聲表態

有冇人答到我哩個係咪黑咪細妹
睇睇下YT佢側邊推介哩個人
佢話佢都經歷左一段好困難既日子
佢同何生係tasmina完全搵唔到野做 何生做pizza店 佢做target
不過唔明點解揀澳洲 咪又係一樣咁多支那人 澳洲人又會count你係中國人 中國人又唔會受你玩
其他國家去唔到咪唯有揀澳洲
自膠原來係買翻黎
唉~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞