召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
小熊貓真係好慘
我屋企隻狗兜飯都豐富過佢
垃撚圾
睇到即刻unsub+dislike
係到陰d陰d賣 借d意就話唔想令咁多人失望搞網店收皮啦張欣欣 我同啲妹妹仔講呀 唔想雞格就勿幫襯助養呢條乞衣
晚餐黎?

真係fashion disaster..

人哋旅行係「一個女仔去南極」
關澳洲咩事
其次人地係黃色文創圈市集裏販售
你又知人地一定唔私下捐?
其實佢呢啲產品係同南極相關
咁我覺得佢捐返俾南極相關嘅機構都冇咩問題
佢整啲嘢睇得出真係有血有汗 落足心機去設計同整
小熊貓好慘
一係晚餐得菜同carbs
一係得蛋白質
我都想問
即係佢自己唔中意唔想知既野就唔比人睇唔比人講下下咁多好似大佬b咁轟動既野發生咩 有新料自然有人講 冇咪講住講開果d囉 aliceha煮飯柒都講左成廿個po咪仲講緊
啲滷水同佢一樣咁乾
angela條新片
wongeugene好似好唔想上鏡咁
唔知pokerface定做乜
又抄人
點解佢個樣好似長期唔夠訓咁?
Story仲post緊抖音!
咪就係...
入得黎呢個post都係講下啲八卦野嫁啦....
洗唔洗每開一個新post都頂置寫底邊啲kol先可以討論?
宏觀咁講,其實大自然都好重要,如果地球有事,我地都死撚埋,所以我respect佢捐去南極d機構

你話捐俾香港啲吸血ngo就真係屌啦
話咩會拉低痴線西個post嘅質素真係得啖笑
唔通討論屎盆 蝦乾 agnes呢啲又會顯得好高質素咩
所以咪話大家可以唔淨只討論youtuber如果有想討論都可以放上嚟傾,痴線西post討論對象真係有幾個大熱門

小建議唔一定係講是非八卦㗎 同時有咩深黃KOL痴線西都可以介紹比大家留意,建立個黃色圈都係好事,咁就唔洗單一講啲離地西同藍絲夫婦
佢以前做緊model個陣會因為有job而突發唔返part-time護士份工
講緊係佢報哂更 出咗duty 人地預咗佢返工 然後佢返工前人地要搵佢佢先話返唔到
翻工無聊碌下IG
蝦乾真係好癲
又扮專家
Agger
佢老公呢啲肥仔樣一定溝到囡 肥嘟嘟咁
又唔係毒撚肥
我想知咩叫inspired?
一模一樣 + 轉個色= inspired?
佢又好撚嬲喇
但又要扮大方☺️☺️☺️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞