召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
Ohkoreabeauty ig story
電話爆曬memory cap唔到圖
冇喎
港豬還港豬 藍絲還藍絲 唔好屈錯人曲解人哋意思好啲
我諗如果佢唔係影射火魔 但咁樣俾人曲解就真係唔係咁好
仲有成日同黑警家屬Liz合作
真係好撚黃喎oyan
我試過去旅行又係幾日痾唔到
之後無啦啦作嘔
當然唔係痾屎啦
不過真係嘔咗餐勁嘅
仲有無
懷疑佢mon post del咗 未夠24個鐘㗎
到時咩興趣班都幫小朋友報哂然後又講到佢十項全能又可以扮專家
mon post咁恐怖
佢都係KOL咩
呢個講咗好耐喇
但明明以前都無unfollow

其實好7 兩個都出名 都有人關注
之後又因為一場wedding高調friend
最後就高調唔friend收埸

咁都比我喺ohkoreabeauty 被tag既相見到
DLLM Sponsor TVB藝人
Liz唔係黑警吖嘛😀
平時話自己黃到金
有商機就咩都唔介意
而家密密拍片想撈埋做kol啦
上幾個post啲人嘈得好勁討論ohkoreabeauty店主
本身都覺得咪對人咁harsh 肯出聲都係同路人
但大佬你風頭火勢支持TVB偽人
真心不了 仲mon post del story身有屎
前排唔想買made in 支那嘅衫就去咗ohkoreabeauty買啲韓國製嘅 見佢係黃店 搭單問 其實有冇咩信得過嘅日/韓賣衫網店 上網買算
sponsor TVB既不了
衰過比錢落廣告 至少人地簽左約
唔通佢又簽左約?
好過身邊個啲又買dior又去aia個班
順帶一提 佢都有賣酵素

同埋佢黃定藍?
其實okb啲衫好貴
質料唔係件件都咁好 好多都好薄粒
之前去佢sale 啲清倉貨冷衫都係起晒粒
係佢影相執相技術好先呃到啲偽韓妹妹仔
要勁支持呢啲黃到金既youtuber!!!!
好似譚仔呀姐
Sponsor TVB已經係死罪
要抵制添啦
你個人講到自己點黃都唔會支持
好恐怖
完全認同佢啲衫質地好麻麻哋 上親去見到實物都有啲受騙嘅感覺

其實佢話而家韓國好興果類配搭 都唔係好識欣賞個model著返斯文類嘅衫會襯佢多啲
唔夠memory cap唔到圖要貼link
https://www.instagram.com/tv/B7X6tOyDguz/?igshid=116xbo4k4xw4k
你有冇去投訴?應該收得唔平喎
之前去過食嘢 啲嘢好難食
我朋友隻狗都唔撚食
之後再知係藍店簡直火都嚟!
咁都好D 唔係真係好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞