召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
開黎睇下咩黎先啦
好似係mix英國
佢條仔算mix 得柒
真 個個mix都又型又靚仔
唯獨得佢mix到成個鹹濕伯父咁
仲要成日做埋啲好猥瑣嘅表情
已經冇follow佢所有嘢,但見親都係啲猥瑣樣
bbg之前好似有叫過人走金去日本
Tinawang真係話無俾人包都無人信
比較想知咩人先會包佢
佢應該無俾人包似識有錢仔多啲
之前撞過佢同人拍拖 唔係大年紀個啲
佢係加拿大長大定點架?

唔會浪費每個Q&A機會讚自己幾完美善良靚女
其實佢到底有咩討論價值 又唔係kol 佢日日都係到Q&A 架啦 下下都po上黎 真係好煩 唔係波仔 真係冇人識佢 根本佢就係個attention seeker 多左followers真係要多謝痴線西
承接上題雲西又直線讚自己靚

同埸加映鬼影變幻球同老泥mk愛情觀

(特登cap圖留底in case魚生
完全認同
佢條眉畫到咁撚柒,邊個比佢嘅自信吖
講起Q&A
有冇人有睇蔣雅詩?
呢排成日玩問答
啲問題都係揀啲吹奏自己嘅嚟答
完全認同 個個post都講佢幾柒幾西,講極都係同一樣嘢痴線西踩佢唔係問題,唔好比呢啲人多咗followers得唔得
Lm 繼續關注A姐
好煩 又po波照 ..... 想點撚樣
有波米有波 日日show off博乜
有冇諗過佢男朋友點諗
佢屋企內點諗
agger真心覺得好煩
但講出嚟又驚俾其他人屌
可唔可以唔好再講佢
off topic again
講js and nate
其實又nate del曬 social media開始大家就估到有唔對路
好似js呢種咁高調又出名嘅人,要有一個抗壓力好高嘅伴侶先可以行落去,我最近睇片,尤其係shane系列開始,我就覺得nate好似攰咁
js有句講得好,佢地嘅生活太crazy,每一日都係the next moment,根本無時間去處理自己、take care自己。佢地嘅分手令好多人意識到維持一段感情不單止靠passion and love 仲有好多因素
但大家又唔好咁sad,YouTube仲有啲 couple 過得好好嘅,又唔洗話唔相信愛情
佢地分左真係好sad,好鍾意js
Twitter d 人話佢一直係gay for pay ,但js未出名就已經一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞