召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
自由行d大陸姑都著得好過佢
三十六/七?
綿喵死咗一個月就又去旅行啦,以後唔使驚俾人話佢掉低隻狗啦
雖然我都以為佢會捐星火 不過佢成個系列都係南極 捐南極都make sense嘅 學上面絲打講 比起其他9 design cap水嘅merch已經好好多

我覺得唔值 我都會買本地設計嘅衫 但真係有design過 除咗有logo同其他圖案以外都有唔同嘅cutting 而唔係就咁一件衛衣加幾隻字

好簡單 如果佢唔係jlou嘅牌子 係街見到呢件衫你會唔會買?

重要玩抖音⋯⋯
咁好正常呀。同埋佢又唔係9岀垃圾cap水
fk順手得滯like咗
好似不嬲都有拜狐仙
好奇一問拜狐仙係點有樣睇㗎咩
J Lou呢啲叫design咁人人都可以做設計師啦
Polly同肥蛙嗰啲係全部自己畫出嚟
Polly嗰啲有哂理念 同真係設計出嚟 針織冷衫
啲memo紙又係自己畫又剩
J lou嗰啲係純加個logo上去咋喎

依家純討論值唔值得個價 都有位俾你入

我都唔係打手
講真中學d班tee都設計得好過j lou。
個樣似狐狸?有冇對比圖
啲片又難睇 又成日拎佢呀媽上枱
佢唔係衝出嚟借澳洲大火拎光環都偽善?CLS
感覺上佢本身有關注開環境動物保育嘅嘢

對比下 左宜家右以前
覺得以前個樣正氣同順眼好多
條眉畫法唔同左左邊睇落好似惡d咁
睇完佢段片
完全覺得佢真係有心做design
唔係求鳩其借自己名氣賺錢嗰啲濕鳩 youtubers
靚唔靚見仁見智啦 但佢起碼係融合咗自己design background 同用旅行做靈感設計咗個collection出嚟
咁都已經值得支持啦
同埋大家可唔可以唔好咁敏感
唔好見人地唔係捐612同星火就覺得人地偽善偽黃乜乜乜
首先大家私底下做咗咩無人知
另外就算佢呢次年宵一蚊都無捐過比手足都唔需要否定人地嘅立場
要追擊有明顯藍絲陳怡同條肥閪Alison tsang
唔洗下下對住同路人開火
我個下都係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞