召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
homeoffice對好多人而言已經叫好舒服
唔知佢仲呻乜尻
有錢賺講到自己義務咁
而家唔明睇佢既人其實為咩
睇住佢日日呻 又唔理香港既野 串嘴當搞笑
港豬到爆
佢個 Christmas Vlog 出第一條片一開頭講到好似要出賣自己生活咁去拍VLOG比人睇, 覺得呢樣野對佢黎講係好大犧牲
好心佢真係不要把自己看得那麼高啦
佢迫自己拍每日一VLOG, 但拍拍下又停左, 話自己好辛苦要放假, 其實佢出weekly vlog 冇人會話佢囉, 又講到好似haters gonna hate咁但佢唔care, 其實最care 果個係佢好冇viewers下跌佢一樣會少左收入, 仲有佢唔係因為自己好funny先多人睇, 純粹只係因為佢住係tas加上之前topick 訪問佢所以D followers 先開始上升
點解講幫襯阿塗會有負評純粹討論下

利申我唔係打手 只想帶出有啲人都好需要支持而且都真係要搵食 佢地斷送工作機會結果待遇同藍絲/唔出聲一樣咁都好慘下 就係比在場唔出聲果啲kol睇發聲同唔發聲嘅分別 可能我太天真
你啱
咁係咪痴線西唔存在
D濕尻YouTuber就無view真心想問
上痴線西唔好太認真
唔好太睇重正負評
有時可以係亂禁

Btw 都中意阿塗 好可愛D畫
唔係下化,垃圾片都咁多人睇
利申:從來都唔比view佢賺
我都明
只係想大家口裡講撐黃撐勇於發聲嘅人
可以的話都盡量撐
佢地發聲都斷送咗好多工作機會
叻啊絲打 陳曉華份人堅麻麻 雙面到
陳曉華其實我覺得佢好唔令 五官已經唔精緻 條頸又長 成個feel就係小家唔大氣 點解會做到冠軍
我都覺得佢唔靚
不過係”靚” 唔係令呀
Chanel*
陳曉華同大爺好Fd
都應該唔方好得去邊
成日覺得佢營造到自己好nice 好隨和咁
叻啊絲打 陳曉華份人堅麻麻 雙面到
陳曉華其實我覺得佢好唔 五官已經唔精緻 條頸又長 成個feel就係小家唔大氣 點解會做到冠軍

以為得我睇錯
其實我覺得Katy yeung同陳曉華個外型都好似 條頸都好長
想問下其實佢係咪mix
見過佢真人 好矮
比例好怪 同佢個樣完全唔match
有時見d cap圖仲要like咗
好似係mix 之前嘅po有講過 印巴籍mix無記錯的話
個樣成個銀行保安咁

P到營養不良咁
崠個細女都好似伏伏地
已經見到錢7既影子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞