召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
擺到插花咁
點解佢搽咁多嘢上面都好似冇咩用咁 皮膚又唔係特別好
真心 大撚把高級小小既壽司鋪 點解仲要食千兩
起碼人地豐富 蝦乾得兩條洋蔥

唔好以為冇人知你前幾日出過呢個post
你咪繼續幫萬寧賣廣告囉 我地繼續report到你再冇咗個ac
有咩唔係重覆講到口臭架 離唔開又係崠整容失敗樣同個女有幾柒 jessica wong身型有幾柒 pkj又哂下垂波 再加埋最近老是常出現嘅bbg 有邊樣唔係鳩嘢先
一係唔識 一係食唔起掛
老老豆豆條雲西本身又唔係kol
只係一個恨上位嘅mk妹
明顯越多人講佢佢越enjoy
最震撼係出左搬新屋無耐就話分開
js搬新屋係好興奮好期待
但新屋片入面都睇到nathan個樣好頹好唔想social
同js 勁大對比
我諗佢地雙方而家都好清楚知道大家將來嘅路
Js會愈嚟愈活係public
但唔係nathan想要嘅野
都算係因了解而分開
睇左js一年唔算長
不過有時候有啲人唔一定要行到最後先叫圓滿
大家搵返自己想行嘅路 無謂勉強都係好事嚟
就係囉,唔講佢係咪KOL啦,但佢擺明好enjoy比人講,好enjoy哂身材,好enjoy比人知佢男朋友係Boris,大家就不停po呢幾樣野,好難唔令人懷疑根本有可能啲acct係佢本人

用唔夠10次都可以叫99%new?
我由佢啱啱開始開YouTube就睇到依家,中間經歷過好多 scandal 有一度幾憎佢
其實nate都有好大壓力,你知唔知有勁多女仔dm佢裸照,話you know you miss the pussy 之類,仲有佢周圍比人傳佢嘅裸照
聽js同shane講,nate只係個農村仔,由識左js先知好多野,其實nate已經做得好好,但js同佢嘅道路已經好唔同
我預計以後js會用好多dramatic 嘅方法去笑自己 alone之類,我知佢呢啲外表硬淨內裏軟弱嘅人只可以用呢種方法去安慰自己

嘩 成三萬蚊同老泥mk買個袋
邊個會咁蠢
買個新既都唔貴吧?
利申 唔知佢係咩袋 淨係覺得好樣衰
好似呀
又一pair
好sad

「我們這五年來的關係都是真情實感,這是一段非常棒的經歷。 我的臉皮很厚所以不在乎,但當Nathan看到的評論都說他為了我的錢時,這真的太令他崩潰了。

可是我們明明早在一窮二白時就交往了……」

其實nate都真係承受緊好大壓力
但啲網友真係好勁 一早估到分手
Chanel*
條帶彎哂
p到後面欄杆啲影彎哂
之前都見過佢ig 呢張先好笑 P到條仔80號鞋都黎緊

呢張又唔係好記得P 條腿

1.19 遮打道
1.22 荔枝角收押所

*連儂廁
*Twitter戰線
好 重 要

黃店賀年食品

香港大
好好笑 勁大隻腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞