召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
訂閱咗!
黃到金嘅通常呢度都唔會點理會討論
更何況比佢知名度低果啲
真係幫得就幫
邊位咁得閒幾百個留言逐個負皮
係咪有咩不滿好需要宣洩下
佢邊止50000一個post
冇啊見狗狗冇事
怕煩就冇投到
如果佢真係太粗暴就一定要投啊
如果唔係佢哋唔會改善 只會助長佢哋繼續咁
有錢賺理撚得佢咩政見啦
佢地friend到一齊去旅行
Jennifer雪姨liz都狂推okb
好醜呀大佬
整容整到咁 佢老左一定成個黃夏蕙咁
笑死心理好唔平衡,無論咩留言都要負皮
一睇個腦就諗起一句歌詞
看見了牛頭馬面
真係好恐怖
其實佢記唔記得自己原本係咩樣
有機會係雪姨想簽埋okb 做kol, 又或者已經簽咗
雪姨自己有好多生意,liz同Jennifer 都係under佢間agency, 不過佢好少提。

我反而好奇點解要簽比佢姐,雖然佢人面應該廣可以幫手R多d job,但agency一向食水好深,佢地私人接job會賺得多好多。
整容失敗
講起就嬲...
佢講到明啲衫預人著一年(一季)左右..
佢又唔係賣得平..
三百幾件冷衫著一季就起哂粒..
佢啲盲粉真係癲左
好心啲youtuber同kol啦 哩頭po完文宣 個頭又走去幫sasa 萬寧賣廣告 仲幫襯L’Oréal 嘅品牌 有啲去埋aia 賺少陣係咪會死 唔好有藉口話唔知啦 買之前做吓research先啦 你地影響力好大㗎
我覺得佢春夏衫係幾靚,佢出啲碎花裙我都有間中買,但係佢真係好貴下所以一般都係好鐘意同出面搵唔倒先會買。

Btw佢秋冬啲衫好核突,完全冇興趣睇,賣50蚊件都唔會有意慾買
咁既樣都仲有人包
後者啦 唔避嫌叫埋阿哥去仲駛做kol?
真心講得岩
做下research啦
心口一致少少
自己自悲屋企住深水埗,跟著搬出嚟住豪宅、識有錢friend、扮abc、比全世界人知自己用貴嘢著貴嘢。

依啲人真係好嘔心。比人踢爆充大頭鬼又話網民攻擊佢依樣嗰樣
book靚studio請攝影師請model去影啲衫
仲要宜家間舖仲要喺奧海城

3百蚊著1季緊係正常啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞