召喚痴線西 (66) 請善用不推文回覆

1001 回覆
55 Like 7 Dislike
以前都講唔上係靚 只係順眼 我都幾鍾意睇佢啲片
但係依家就不了港豬兼越嚟越似佢家姐啲雞格
…你對人地要求咁高,咁你自己又點?
將心比己啦
啱呀,係都屌有份擺賺錢
平時聲都唔聲果班啦
同意 唔好搞到做善事反而要屌
其實帶領做善事係好榜樣嚟
反而乜都冇做又唔會被針對太唔公道
咁講法不如屌啲有賣嘢但係冇捐錢嗰啲以你哋講法嗰啲咪連偽善撚都不如
雲西同個Boris又散咗?
見雲西del哂啲相
一年要散幾次。。。
可能主角就是她
雖然我唔明你話偽善都不如嘅點係咩

但我上面都有提及到「就算」就算要屌都係屌啲有份擺平時又聲都唔聲嘅人先(當然唔代表一定要屌),意思係都唔輪到一個帶領做善事嘅人囉...試問有幾多KOL會主動帶起做善事?

又唔係捐咗去民建聯,
如果唔想捐去南極咪唔好買佢啲嘢
又或者同佢講你想你果筆錢捐去星火得唔得,其實假設係同路人,開句聲問好難咩

唔太理解你意思 如有誤會唔好意思
我以上都係講我個人睇法
整過容係咁 即使整到幾自然用幾好材料 但係都唔係天生既五官 可能唔講野還好 一講野成塊面唔識郁 特別真人睇 不過潮流就係興整容樣 一定要1號眼2號鼻
我意思係如果polly做善事都要屌, 咁點解唔屌啲連善事都冇做嘅人
唔好撚再講乜鳩雲西呀唔撚想知呀連youtuber都唔係唔好再令痴線西post質素下降啦再有邊個講block邊個
上面講bbgshop唔屌埋
其實唔少討論過嘅都唔係youtuber
但雲西啲討論內容來來去去都係木住個嘴 P圖 同Boris有冇散 見親都覺煩
重溫經典之珍珍手機嘅"交友"app,之前仲死撐話自己俾人扮佢開咗tinder
好似冇家姐啱出世個陣咁有肉地但個樣真係一模一樣
狐仙應該唔係正統宗教/神
因為稻荷神好似係得佢啲𡃁先係狐狸
應該啲人係私下自己供奉居多 頂多得果啲細細哋嘅像/壇
咁係雙重標準啫
不嬲唔識/無興趣嘅內容都會碌過算
定係要好似化妝品post咁分開 痴線西剩係講youtuber先
應該講埋KOL都得?
搞笑 肉酸既人同野不嬲都惹人討論
人性黎 當八卦聽無咩所謂
如果既唔憎佢 又無中意佢 覺得無討論價值就自然無人講
無話限死有咩唔好講既 網絡資源黎姐
應該其實無人會當睇痴線西係有益既野嘛
木咀都講一餐
我覺得既然都放左咁多汁 點解唔可以滷滷滷多d
佢兩個人份量 我自己都食得完
利申:大食

等我幫佢拉返啱個perspective
好似好老+整容失敗咁佢又整過咩嚟
唔中意/唔識 咪唔好睇碌過咪得 不嬲睇痴線西post 都係咁 冇人話一定要講邊啲人 咁都可以吵 hk人真係好大壓力
都似大女個樣
KOL其實都可講,來來去去講youtuber果幾條女都悶啦,不過大家所講個雲西好似連KOL也不是

可能令大家少少反感係真係好多個post都係講緊佢幾樣衰幾柒幾西,雖然我都係碌過就算但其實大家可以討論多啲其他人其他事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞